2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Dogunun ucacagi kesin . Tabi Hic birsey belli olmaz .
-
Ben icimdeki histe dogunun yuksek kapatacagini dusunuyor .acikcasi karadeniz ve guneydogudan kimse bahsetmiyor sanirim oralar dusuk kapatcak hissi doguyorallahim nereyi yazacagimi sasirdim doguanadolu yuksek kapatirsa da hic sasirmam.istatistiklerin hic bi ri tutmuyor resmen .ne vardi iki tercih olsaydi ona bile raziyim bu sonuclarin aciklanmasi subatin ilk haftasi olur mu ki arkadaslar guy taban puanlar cabuk aciklanmisti
-
@mrvguy doğudan kasıt Ankara’nın sağ tarafı genel olarak
-
@kollos herkes dogu diyince dogu anadolu die dusunuyorum. Guneydogu ve karadeniz duymuyom neyse allah yardimcimiz olsun.valla cok sansili bi surec..
-
@mrvguy hocam emin olun oranında taliplileri vardır siz bakmayın kimseye kalbinizden geçeni yazın
-
Arkadaşlar İstanbul’la ilgili bi tahmini olan var mı. Diğer şehirler az çok tahmin ediliyor ya da en azından guy ile karşılaştırma yapılabiliyor. Ama İstanbul guy da 1250 kişiyi listeye almısken simdi sadece 12 kişi listede olucak ve hiç tahmin edemiyorum 90+ mı olur sizce
-
Kimse nerenin düşük kapatacağını bilmez, bilemez.
Ancak bence buyuksehir olmayıp 2 3 kişilik alım yapan yerler düşük kapatacak gibi.
Çünkü göze hiç batmıyorlar. -
@muhalba bu dediğiniz yerler ilanın yarısından fazlasını oluşturuyor nasıl göze batmıyorlar
-
Eski guy ilanı örnek teşkil etmez.Burada sayı guy alımına göre çok az ve 4 katı.Kastamonu göz kırpıyor.İçimden bir ses Ankaranın 90 la kapatacağını hissettiriyor.Nasıl bir tercih yapmalıyız.İstanbul memleketi olanlar ne yapsın?
-
@kollos hocam doğudan kasıt herhalde doğu karadeniz doğu anadolu güneydoğu anadolu kısacası ankaranın sağ tarafı doğu deniyo karadeniz ben de çok duydum özellikle doğu karadeniz
-
KAÇ İL İÇİN İLANA çıkılmıştı ? 78 mi ?
-
kimse egeden bahsetmio
-
Arkadaşlar çok dikkatli olun ve burda fazla mantık yürütmeyin bence çünkü burası tam bir manipülasyon sayfası olucak gibi duruyor. şimdiden söylemeye başlamışlar buralar yüksek buralar düşük kapatabilir diye. Herkes içinden geleni yazmalı kendi düşünmeli bence. Yoksa geçmiş guy da oldugu gibi izmir 70 bazı yerler de çok yüksek kapatabilir. KİMSEYİ DİNLEMEYİN SONUÇTA BURDA HERKES RAKİP VE KİMSE KİMSENİN TERCİHİNİ BİLMİYORKEN SADECE KENDİ DÜŞÜNCELERİNİZİ BAZ ALIN. EMİN OLUN BURDA YAZANLARIN DIŞINDA ÇOK YÜKSEK SAYIDA OKUYUCU VAR VE Bİ ŞEKİLDE ETLENİYOR. HERKES İÇİN EN SAĞLIKLISI KENDİ FİKRİ. YÖNLENDİRME VEYA TAVSİYE BURDA OLAMAZ OLMAMALI. MALUM TEK İLLİ GEÇMİŞ GUY TERCİHLERİNDE GÖRDÜK TABAN PUANLARI.
-
Ayrıca her ne kadar sayı az olsa da KOSGEBde de Doğu illerinin diğer illerle taban puanlarının aynı olduğunu gördük. İnsanlar işsiz neresi olursa olsun yazılabilir. O yüzden doğu düşük kapatır veya ankara veya şu şehir yüksek kapatır gibisinden fikirlere aldanmamak lazım.
-
@hayırlısıı dostum manipüle etmiş olmuyoruz.Toplam 1200 kisi mulakata kalacak.Guy ile kıyaslama yapın demenizde yönlendirme olur o zman.Çünkü aday bakacak guy hiçbir il 85 puani görmemiş.Bir bakmış 90 puanla kapatmış.Kosgeb p23 puanindan alım yapmasaydı kıyaslama icin cok guzel olurdu.Ben ankete falan karşı değilim.Tabiki etkilenme olmasın ama matematiksel gerçekler sosyolojik degerlendirmere ben her zman dikkat edecem
-
@zenginmemur hocam zaten sayısal olarak guy ve KOSGEB le aynı değil ama tek il tercihi açısından aynı. Burası yüksek burası düşük kapatabilir yorumları yığılmaya sebep olup bir ili yüksek diğerini düşük kapatabilir. Yani sağlıklı bir tercih süreci için hekesin kendi düşüncesini baz alması lazım bir yorumu baz almamaları için o yorumlar yapılmamalı çünkü manipüle edilip edilmediğini bilemezsiniz.
-
P47 VE P 48 sıralaması nasıl genel olarak yılını da yazarak belirtirseniz sevinirim.
2020 yılı p47-- 466. p48---530 -
@hayırlısıı zor bir tercih süreci olacak herkes için.
-
@zenginmemur hayırlısı olsun hocam
-
Aynı il için yapılan sıralamaya göre son sıradaki adayla aynı puanlı adaylar da giriş sınavına çağrılacaktır.
İlandaki bu yazıdan dolayı 1200 den fazla kişi ilana kalacak.