2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ama-cok-ciddiyim 92 ile istanbul yazmayacağım ben de artık risk alamam kosgeb te kocaeli gelmedi o yüzden bu yoğurdu üfleyerek yiyeceğim
-
@ama-cok-ciddiyim bunu kim bilebilir ️
-
Neyse şansa kaldık
-
@ama-cok-ciddiyim
duyda izmir yok diye biliyorum hocam ? -
Ben ve 30 arkadaşım +95 puanla Ankara Antalya İstanbul Tekirdağ vb illeri Yazacağız yatırım tavsiyesi değildir
-
76 nın şansı nedir dostlar ihtimal var mı
-
@koskorodo
haydaa biz de 15 kişi yazacaktık birkaç ili. bunu sonra özelden konuşalım hocam paylaşalım illeri -
@duha Hocam bende aynisini yapayım dedim.Yalnız ilçelerde sahibinden comda ilan bile yok.Yani kiralık ev yok.Merkez ile ilçelerde uzak düşüyor.Gercekten Maliye bakanlığı acaba neyi hedefledi bu ilanda.Birde hepsi kaymakamlık binasında.Bir an kaymakamlık mesleği ile kıyaslama bile yaptım
-
@koskorodo spekülasyon yapma kardeşim o saydığın iller vb iller 95 in altına düştüğünde masken inmiş olcak
-
@zenginmemur
evet küçük ilçelerde ayrıca mal müdürlüğü binası yok. gerek yok bence de. çünkü 4-5 kişi çalışıyor gerçekten oralarda. onlarda muhakemat adı altında kaymakamlıklar bünyesinde oluyor bu ilçelerde hocam.
kış ayları bi de belki özellikle küçük ilçelerde çok fazla ilan olmayabilir diye düşündüm. büyük iller gibi taşınmaların yoğun olduğu yerler değil oralar yaz kış.
hmb nin bir hedefi yok bence hocam. açıkçası olan bence şu, orada çalışan uzmanlığını almış insanlar merkeze geçiyorlar yeni gelenler de kırsala onların yerine gidiyor. olan şey bu gibi duruyor. klasik devrecilik gibi düşünebilirsiniz. hizmet yılı daha yüksek olan daha iyi yere geçiyor yeni gelen çaylaklar da tabi ki kırsala gidecek. gelir gelmez merkeze mi gidecek yeni yetmeler tecrübeli, kaç yılını vermiş insanlar varken sebebi büyük ihtimalle bu hocam. yapcak birşey yok malesef. -
@sherlock abi şaka mı yapıyosun ya ciddi misin yoksa ahahahaha
-
@ama-cok-ciddiyim, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
93.6 ile İzmir gelir mi ?
foruma 2 saat önce üye olup ilk yazdığın yorumun bu olması şaşırtmadı
Bu tarz manipülasyon dalgasına hazır olun arkadaşlar. -
@eomer
listede izmir yok hocam. manipülasyondan ziyade troll bence -
Açıkçası neresi yazılırsa yazılsın kumar olacağı için ben memleketimi yazicam tutmazsa da orası tutmasın sanırım çoğu kişi de öyle yapacak.
-
@koskorodo şaka mı gerçek mi oldugunu sonra açıklarım kardeşim ️ Allaha emanet
-
Bu guy da istisnalar hariç millet memleketini yazmadı ilk sıralara sanırım o yüzden guy düşük kapatan iller yanıltıcı olabilir bence
-
@gürkan35 Ben de aynısını yapacağım. Millet ne strateji kasıyor, yok GUY'da şöyle kapattı, geçmiş seneler böyleydi falan filan diye. Yaz memleketi geç, nasibinde varsa mülakata kalırsın işte.
-
@ama-cok-ciddiyim yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
-
Çanakkale ile ilgili bi fikri olan var mı çok mu yüksek kapatır ?
-
duy açılan iller ve kontenjanları.
https://hizliresim.com/XvkVW6