2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@maliyeci16 birde becayişte yapılabiliyor bu 5 yıllık süreçte hoş bu ilçeler varken de kimse becayiş yapamaz göreve başlayınca
-
@poncik aynen oda var ama bende sanmıyorum
-
@maliyeci16 evlendikten sonra eşin bulunduğu yere gelebiliyoruz yani değil mi, ilanda belirtmemişler emin misiniz
-
@hustundag hocam eğer evliyken atanırsan devlet eşin başka şehirde neden başka yer yazdın diye atama yapmıyor ancak atandık tan sonra evlenirsen eş durumu var diye biliyorum ben. Mazeret tayini oluyor bu o yüzden kendi mevzuatına baktım ben ama net birşey de demek istemiyorum arayıp sorarsanız daha net bi bilgi verirler
-
@maliyeci16 aynen hocam guy da oyle burda da oyledir. Evliyken atanirsan es durumu olmuyor ama bekar atanip evlenirse es durumundan gidiyosun benim arkadasim guy aynen o durumu yasadi. O yuzden ben esimin calistigi yeri yapcam.sonradan sikinti oluyo.
-
@poncik hocam becayis zor bu ilcelere bakarsak sanirim herkes riskli puanlar haric bulundugu yeri yazar. Gibi
-
@mrvguy benim de bir arkadaşım gelirim sonra diyip yaptı eşi özeldeydi istifa etmek zorunda kaldı hocam o konuda yol kapalı aynen tercih yaparken göz önünde bulundurulması gerekir
-
@mrvguy bende şöyle bir şey öğrendim, duyda atandıktan sonra evlenen biri mal müdürlüğünde çalıştığı için 2 yıldır atama yapmamışlar
-
@hustundag belli şartlar var hocam eş özelde veya devletteyse belli sigorta günü doldurması falan gerekiyor belki ondandır, ya da personel azlığı nedeniyle işi yavaşlatmışlardır
-
@maliyeci16 aynen hocam tercih yaparken her sekilde arkasini onunu dusunmek lazim zaten nasip se siralamaya gireriz .
-
@maliyeci16 normalde yol kapalı değil devlet memuru eşi özelde belli kriterleri sağladığında ancak eş durumu yapabiliyor belliki arkadaşının eşi kriterleri sağlayamamış sgk çalışanına bizzat sordum bunu fakat son 2 yıl içinde 1 yıl çalışmaksı ve belli bir gün sayısı primi istiyordu sanırım detayı hatırlamıyorum
-
@poncik hocam evliyken atanırsanız yol kapalı. Atanıp evlenirseniz şartlar uyarsa gidiyorsunuz dediğim gibi
-
@poncik
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/3.5.836525.pdf
madde 14 fikir verebilir dostlar -
Kim hangi puanla nereyi yazacak?
Üff yalan atmayın.
-
@ama-cok-ciddiyim
87 ile bilecik (gercektir, yalan degildir) -
@ama-cok-ciddiyim 84 le güneydoğu ama kararsizim il konusunda
-
@duha genel ağırlık zaten kırsal, hatta köy :)) yazılır dostum
-
82 Erzincan olabilir de gelmez
-
@strtmn
tabi yazan illaki olacaktır. boş kalacak değil hiçbir ilçe
antalya özelinde örneğin kişi antalya merkezde yaşıyor olsa da kırsal denebilecek ilçelere de vakıftır zaten. yaşanabilir mi , hergün gidilip gelinebilir mi ya da yakınında daha merkezi bir ilçede yaşayıp oradan gidip gelinebilir mi sorularının cevaplarını yöre insanı daha iyi bilir
hatta bana kalırsa birçok kişi tercihlerini bu kriterlere ve cevaplara göre yapacaktır.
benim kastım bölgeye hakim olmayan insanlar ile alakalı. mesela ben google dan fotoğraflarına bakarak veya ev ilanlarını inceleyerek fikir edinmeye çalışıyorum -
93.6 ile İzmir gelir mi ?