2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@zenginmemur hocam evet P23 ile alıyor Fakat sıralamalar bir fikir vermez mi,puandan ziyade ?
-
@blackbird bence vermeyebilir Hocam.Çunku p48 puan türünde isletme yok.
-
2019-2020 puanlarında 84 puanın sıralaması kaçtır acaba?
-
@scarabeus nasıl yani atıyorum 80.4 sonuncu aday ise 80.00001e kadar mülakata çağırılacak mı
-
@koskorodo ilandan bunu anladım. Bu konulara hakim olanlar bizi aydınlatırsa daha iyi olur.
-
@koskorodo son sıradaki 80,4 ise diğer tüm 80,4 puanı olanlar çağırılıyor
-
@duha 2020 1500.
-
@kartalyürekli hocam o zaman 80.44 ise 80.43 çağırılmayacak mı bunu 6 rakama kadar götürülebiliriz
-
@koskorodo hayır küsürata kadar aynı olmak zorunda 83,48765 ise diğeri de 83,48765 olmalı
-
@koskorodo çağrılmayacak . Küsürler de dahil puan tam olarak aynı olması gerekiyor
-
@zenginmemur hocam işletme olmasının bir önemi olmaz ki sıralama bazında düşünürsek.
-
@abbaskara nasıl olacak bu iş küsüratın oluşma nedeni zaten sıralama değil mi 2kişinin birden 83.48765 olması mümkün mü
-
@koskorodo hocam açıklayayım size p47 ve p48 puan türü oldugu için iki adayın puanının eşit olması mümkün tabiki tek puan türü ile başvuru olunca aynı puan olmuyo
-
@sherlock tamam şimdi anladım hocam teşekkür ederim
küsaratı küsüratına tutması gerekiyorsa tek tercih sisteminde bunun denk gelme olasılığı çok düşük bence o küsüratla birden fazla kişi girerse helal olsun diyip ikisini de işe almaları lazım hatta -
İl tercihinden sonra sonuçlar kaç gün içinde açıklanıyor?
-
@d3mir3l guy da baya hızlı olmuşlardı bunda da böyle olur diye düşünüyorum yoksa sürekli arayan olur zaten istemedikleri bir durum
-
Tek il tercihi ve 78 il. 80 puan hem çok iyi hem çok kötü. Keza 85 puan da öyle hem çok iyi hem çok kötü. Tamamıyla seçeceğiniz ile bağlı. 77-78-79 puanların şansı da azımsanmayacak kadar var. Yani her yerin yüksek kapatması için dağılımın kusursuza yakın olması gerekiyor. Bu imkansıza yakın. Mağduriyet ilanı bu. Yüksek puanlı adaylar için daha bir handikap. Kim yazabilir İstanbul'u, kaç puanı var ki rahat rahat yazacak, 94-95-96? 12 kişi! Emekler bir loto sistemiyle heder ediliyor. Diyecek çokta bir şey yok. Yazıp, geçeceğiz.
-
@strtmn en kötüsüde kurumun bu mağduriyeti bildigi halde milletten size ne demesi?
-
@zenginmemur Kurum açık açık şey demişti: Tek il tercihi yapıyoruz çünkü başvuru yapan kişinin yaşamak istediği yeri yazmasını istiyoruz tarzından şeylerdi
-
@125478 aynen o ifadeyi kullanmış da guy da çoğumuz istemediği yeri yazdı veya puanımız nereyi tutarsa o geldi hiç mantıklı bir açıklama olmamış o yönden