2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@yenikeynes
çanakkalenin ilçeleri zormuş hocam. adalar zaten sıkıntı da. öğrenciliği orada geçen arkadaşımın dediğine göre bazıları için önce otobüs sonra feribot sonra tekrar otobüs felan gerekiyor merkeze gidip gelmek için. çanakkale ile ilgili duyduklarım bunlar. bölgeye hakim olanlar daha iyi bilgi verecektir. bölgeyi bilenler kaçınabilir o nedenle ama bilmeyen aa adalar ya da deniz kenarı diye atlayabilir de belli olmaz yani. (başta öyle düşündüm ) -
@duha Çanakkalenin ortası olacağını sanmıyorum. Ya çok yüksek kapatir ya da düşük. Eğer bozcaadaya falan dusersen yandın yazın kiralar uçuyor.
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@ama-cok-ciddiyim, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
93.6 ile İzmir gelir mi ?
foruma 2 saat önce üye olup ilk yazdığın yorumun bu olması şaşırtmadı
Bu tarz manipülasyon dalgasına hazır olun arkadaşlar.Ne kadar zekisin sen Rohan'ı yaz sen tam sana göre.
-
@ama-cok-ciddiyim Peki
-
Arkadaşlar ben duy ilanını bulamıyorum. İlan kaldırılmış mı? Sizler de kontrol edebilir misiniz?
-
@melis_12 Kontrol ettim. Kalkmamış.
-
@koskorodo eskiler " ben ve 30 arkadaşım..." Cümlesinin manipülasyon olduğunu bilirler ki şuan arkadaş şaka olsun diye yazmış. Yeniler de ciddiye almış
-
@duha anladım hocam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum teşekkür ederim cevabınız için
-
Arkadaşlar bence Bursa çok yüksek kapatacak rüyamda gördüm 93.6 puanla giremedim
-
@hayırlısıı yogun spekulasyonlar baslamis hocam. kimse inanmasin gonlunuzden aklinizdan ne geciyosa yazmak gerek. Aynen biz eskiler artik yemiyor
-
Geçmış yılların şehirler için taban paunları var mı nereden ulasabilirim?
-
@kpsslik Geçmiş yıllarda başvurular bu şekilde alınmıyordu dostum.
Eski alımların başvuru şekli ve taban puanlarını inceleyebilirsiniz;
https://www.instagram.com/p/B-sNAFWHX_u/?utm_source=ig_web_copy_link
-
Arkadaşlar burada yazan hiçkimseye itimat etmeyin. Nereyi yazmak istiyorsanız yazın. En azından kendi kararınızdan dolayı ya girersiniz ya da giremezsiniz. Ayrıca bu puanla şansım nedir diyip durmayın. Guy sınavında 84 alan İzmir'e yerleşemedi, 78 alan İstanbul'a yerleşti o yüzden siz ya nasip diyin yazın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Gerçekten zor karar arkadaşlar . Başvuracağınız ilin ilçelerine de göz atın. Gittiğinizde beklentilerinizi karşılıyor mu karşılamıyor mu iyi analiz edin sonra ah vah etmeyin. Eskişehir, ordu, Kastamonu,Çanakkale, Edirne 80 altı görür bence ama ilçelerine iyi bakmak lazım yaşantı, merkeze yakınlık ve beklentiler açısından. 83 puanla Çanakkale yada Eskişehir'e başvuracağım. Gelmezse de hayırlısı olsun. Herkese bol şans dilerim.
-
Geçmiş Duy taban puanları bişey ifade etmiyor maalesef. Eski guy sistemi gibi tercih yapıp, içimizdeki sesi dinleyeceğiz
-
@maliyeciece tabi canım eski taban puan mi kalmış. Ama birilerine sormaktansa oraya bakmak daha mantıklı:))
-
@adam-keeynes Eskişehir, Çanakkale ve Edirne 80 altını görür mü? Oow yeea. Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz bayım? Hiç sanmıyorum.
-
@strtmn
diğerlerini bilmem ama eskişehiri yazan olacaktır bence baya. guyda da merkez ilçeler yoktu kırsal ilçeler vardı ona rağmen yüksek denilebilecek bir puanla kapattı. eskişehirde kırsal dinlemiyor yazıyor millet. -
@duha aynen dostum, es es yüksek kapamaya ADAY. Kapar felan demeyeyim de :))
-
@adam-keeynes valla şuan hocam kimse ilçeye bakmaz istisnalar hariç millet işsizlikten kırılacagına heryeri yazar merkeze uzakmış yakınmış dinlemez