2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mrvguy referans mevzusuna gelince keşke olsa 3 mülakattan elenmezdim .....ancak kuruma girince çok kişi tanıyorsunuz ve tayin olma ihtimaliniz yüksek 5 yıl kesin gözüyle bakılması bence hata
-
@lıvıngzeus hocam 5 yılı doldurup gidemeyen 2 tane tanıdık biliyorum yaniii o işler belli olmaz kimi hemen gider kimi bekler
-
90 ve üzeri kapatacak istanbul dışında il olacak mı acaba merak içindeyim
-
@duha Ankara bence.
-
@sherlock dediğim bu işte benmde hocam kesin değil 5 yıl gidip gelen var kesin gözüyle bakıp insanları korkutmamak lazım herkes yaşadığı ili yazsın demek istanbul ankara 100 ile kapatacak demek herkes mülakata kalabileceğine inandığı yeri yazması lazım...zaman çok hızlı geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar tayini gelir iki sene Burger king e gitmese evden işe gitse kimse ölmez kafasının rahat olması her şey den önemli yeterki ilk adımı atabilelim
-
@lıvıngzeus Siz batıda bir il yazacaksınız herhalde?
-
@beyaz-fil daha karar vermedim hocam karadeniz veya doğu yazabilirim ki kosgebde doğu yazdım guy da kesin olduğu için batı yazdım
-
@beyaz-fil benm yazdıklarım zaten benm puan olarak rakibim değil batıda yazsalar benm için risk yok
-
@grwvh
evet ankara da sıkıntı gibi. 90 ı geçer mi bilemiyorum ankara -
@lıvıngzeus O zaman buraya yazıp insanları yönlendirmektense sonuçların açıklandığı zaman konuşsak olmaz mı?
-
@lıvıngzeus kusura bakmayin hocam oyle kesin konusulmuyo tanidiklari olmayan tipis tipis kaliyo ben doguda bankaya girdim o kafayla essek gibi kaldim olmadi .sonra da istifa ettim.o yuzden millet kalacagi yasayacagi yeri kendi ozgur hur iradesiyle secsin ha ben aile mevzusuna gore yapcam o baska ama burda kimseyi tercihleriyle etkilemeyelim tek il tercihi belasini senelerce cektim ve herkesin agzina baktim vakti zamaninda il tercihi tutturamadim o yuzden surasi kesin su puanlilari gelir gelmez yazmayalim.puaniniz yuksek anladigim kadariyla rahat yorumlar yazmissiniz ama puanlari kritik olanlara etkileyemeyelim derim bence.belli olmaz sizin bati yuksek kesin kapatir dediginiz yerler dusuk kapatabilir sizin dogu kesin dusuk kapatacagi yerler yuksek kapatir cogu kisi bu yuzden giremez.ben gecmis senelerden yasadim cunku bunu.kimi 70 lerle antalya ya girip guy oldu kimi de o surecte 80 lerle disarda kaldi.o durumlarida gordum.o yuzden HIC BIR SEHIR ICIN KESIN KONUSMAYALIM PUAN ARALIGI VERIP KIMSEYIDE ETKILEMEYELIM SONRA AKLINDA KI TERCIHLER PUANLARINDAN DUSUK KAPATIP BURDAKI YORUMLARA BAKARAK YAZIP GIREMEZLERSE HAKKA GIRERIZ SAYGILAR. 2010 YILI MEZUNUM COK SEY GORDUM BU SURECTE... HERKES GONLUNDE NE GECIYOSA ISTERSENIZ MANTIK ISTERSENIZ AILE SU BU BILEMEM.AMA ETKILENMEDEN YAPIN TERCIHLERI.VAKTI ZAMANINDA COK ETKILENDIM VE TEK ILDEN DOLAYI COK KAYBETTIM... NERE NE KAPATIR KIMSE BILEMEZ HIC BIR YERDE BU SURECTE GARANTI YOK YUKSEK PUANLILAR GARANTI O BASKA.AMA PUANLARI KRITIK OLANLAR ETKILENMEDEN YAPIN .YOKSA INSAN BU YUZDEN COK KAYBEDIYO.KOLAY GELSIN .
-
@beyaz-fil siz benm yazdıklarımı okumamışsınız ben doğuyu kötüleyenler ve yüksek kapatacak diyenlere anti tez olarak yazdım yoksa gidin doğu yazın diye kendi kendime yazmadım
-
@mrvguy yazdıklarımı en başından okusanız zaten benm giidp doğu kesin yazın demediğimi anlarsınız ..ben doğu yüksek kapatır orada yaşayamazsınız şu kafe şu restoran yok diyenlere karşı yazdım...ayrıca doğunun batıya göre daha düşük kapatacağı (bence) kesin istisna olur mu tabiki olacak ama örnğ 20 ile varsa en fazla 3 ü 87 üstü olur
-
@lıvıngzeus ayrıca buradaki insanlar belli bilgi düzeyine sahip kimse ben veya başkası şu ili yazın dedi diye asla yazmaz puan açıklayarak spekülasyonlar bu dediğimin dışında ama korkutma olabiliyor ama belli illere karşı oluyor bu bölge düzeyi kimse etkilenmez
-
kastamonulu olan ya da orayı bilen arkadaşlar var mı aramızda acaba
-
@lıvıngzeus Doğuyu yazmak isteyenler insanları batıya yönlendirecek, batıyı yazmak isteyenler insanları doğuya yönlendirecek. Herkes bunun farkında. Sadece burada taraf olmamak lazım. Dışardan bakan biri sizin için 'Batıyı yazacak, o yüzden doğuya insanları yönlendiriyor.' demez mi ?
-
@duha
Kastamonu yine fener ışığı gibi yanıp sönmekte ilanda.
Ama adaylar, kastamonu'ya göre çok sayıda bir kadro olduğundan direkt olarak kendilerini garantide hissetme adına yazacaklar mıdır ?
Yoksa herkes böyle düşünürse diye uzak mı duracaktır ?
Yoksa tekrar karesini alıp ilk duruma mı döneceklerdir ?
Kendilerini bu şekilde daha çok garantiye alma düşüncesi hangi puan aralığına yığılacaktır ?
Acaba 90+ puanlılar için bu ilan ''başka girecek bir sürü kurum sınavım var, bu ilan sadece joker, diğerleri olmayıp da bu ilan olacaksa sadece sevdiğim bir yer olacaksa olsun'' kafası ile mi tercih yapacacakları bir ilandır ?
Yoksa ''diğer ilanlardan bir şey olmazsa bu ilan jokerim bari bu kesin olsun'' diye yine garantici tercihler mi yapacaklardır ?gibi bir sürü muamma değişken var ve hiçbirini kestiremiyoruz.
Bir de yanlış anlaşılmasın konuyu kastamonu'dan açtım diye sizin iletinizin altına cevap vermiş bulundum, girizgah hariç direkt size söylediğim şeyler değil bu entrydekiler
-
Arkadaşlar olayı abartmayın bakın hem öğretmenlere laf ederiz ama bir öğretmen kadar da olamıyoruz adamlar doğuya gidiyorda senelerce gelemiyorlar misal bnm arkadaşım urfa suructa sınırda 8,5 yıl görev yaptı anca tayini cıktı oda yine bir ilçenin köy okuluna en azından hepimiz ilçede olsa en azından merkez ilçede görev yapıcaz şurda 5 seneden bahsediyoruz gerçekten bir işe ihtiyacınız varsa çok da doğu batı şeyyapmayın yani(ailevi özel sağlık vs durumları olanları tenzih ederek söylüyorum) yeri geliyor hepimiz ailemizden aldığımız harçlıklarla ay sonunu anca getiriyorz seçme lüksümüz olduğunu düşünmüyorum puanımız 90 üzeri değilse
-
@düdüklütencere2
hocam aslında ilandaki illerin büyük kısmının geleceğini düşündüğüm bir puanım var. ankara beni korkuttuğu için 1-2 alternatif bakayım diyorum.
gireceğim başka sınavlar da var şuan. o nedenle riske atmak konusunda kararsızım.
kastamonudan bahsetmemin sebebi tamamen coğrafyası hocam. alım sayısından bağımsız benim ilgim. ilçelerin çoğu deniz kenarı arkası orman gidip bir süre kafa dinlesem mi acaba diyorum. yine de yöreyi bilenlerden bilgi almak da fayda var. duruma göre bir karar vereceğiz artık hayırlısı olsun. -
Keşke bir gün de bitse tüm tercihler.
10 gün de bunu bekleyeceğiz...