2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Tek ilden dolayı 2018 guy daki gibi kotayı doldurmayan birkaç il bile olabilir.
-
79 puan ile sizce hangi şehirler gelir? deneyimli olan var mı
-
@gpale kimse bilemez en önemlisi tahminde dahi bulunamaz şu durum ve şşartlarda.
-
@rmznrbn ne 20 katı 4 katı sadece
-
@gpale hocam 4 katı yazıyor ilanda yüksek kapatacaktır
-
@adigeah19 79 a düşen bir il olur sanırım. guyda kapatan oldu
-
@onuktekin h,ç sanmam devlet bizi düşünseydi guydan önce 500 uy alımını halledip aşama aşama çıkardı ama aynı anda çıktı, berbat bir iş ilan süreci var
-
Arkadaşlar 86 küsür bir puanla,doğu illerini yazarsam gelme ihtimali yükselir mi?En azından birkaç il tek il dezavanajıyla gelmese bile diğer illerde şansım var mıdır
-
@bytul zaten çoğu insan bu şekilde düşüneceği için bu seferde doğu illerinin puanları yükselecektir buda daha büyük risk demek bence
-
İçinizden neresi geliyorsa orayı yazınız . Zaten çoğu ilde alım sayısı 3-5 kişi genel olarak guy dan daha yüksek kapatacağı aşikar . Şansı olan mülakata kalır bu ilanda bakalım ne olacak
-
@kollos katılıyorum hocam . Hatta bu stratejiden dolayı Batı’da düşük kapatan yerler bile olabilir .
-
Nereden tutarsan elinde kalıyor.
Yüksek alımın yapıldığı yeri yazsan herkes senin gibi düşünür yığılma olabilir liste dışı kalırsın.
Düşük alımın yapıldığı yeri yazsan kumar oynamış olursun.Ben düşük alım yapan memleketimi yazacağım. Şansıma gelirse artık.
-
@kollos guydan evet yüksek kapatacak fakat kaç puan üstü kapatır orası meçhul..85 üstü kapatsa iller en azından..tam bir belirsizlik şuan sanırım
-
80 altı olur ama nadir, herkes öylesine bir il yazacak gidecek. Çok üzücü bir ilan. Atanmış arkadaşlar ilçelere tenezzül etmez diye bekliyoruz bakalım. Canlarım yhaa
-
@strtmn hani bundaki ilçeler de ilçe yani guydan beter yerler gelmiş bazı illerde hepsinde durum ne bilmiyorum , binada basvurmaz herhalde atanan dostlar
-
il göçler,guylar başvurur puanı var abi hakkı değil mi ?
-
@botan01 başvursun dostum birşey diyen yok puanı alan başvurur hakkıdır kendi vicdani meselesi ben sadece ilçelerin kötü olduğunu söyledim sen niye kızıyorsun
-
Başvursunlar tabii. Başvurmazlarsa hatrımız kalır
-
@botan01 mülakata gitmeyecekler için bütün beddua ve küfürler kardeş. Bu da bizim hakkımız
-
@botan01 merkezi bırakıp ilçeye gitmek isteyen keriz varsa başvursun tabi