2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@yolosapiens aynı şekilde hocam aman memleketleri söylemeyin
-
@keynesyenizm Ahahaha yok söylemem. sadece kendilerinden yüksek aldığım dersane arkadaşlarıma söylüyorum, ona göre yazacaksanız yazın diye.
-
Twitter etkinliğin TAGI KpssA Atanana2YılDenkKadroYok
-
@botan01 ben ironi olarak yazmıştım yoksa guy il göç sgk den yard gibi aynı özlük hakları olan mesleklerde geçiş kesinlikle tamamen yasaklanmalı arkadaş çok idealistse merkez uzm,müfet yard,sayıştay gibi kadroları zorlasın.
-
Bu ilanla ilgili değişiklik yapılmasını, talep etsek acaba ne kadar etkili olur. Tercihin tek il olmaması, yada sıralamaya göre tercih yapılıp sonrasında il tercihinin olması gibi yoska cogu kişinin canı yanacak hafta içi kurumu arayıp talepte bulunsak işe yarar mı sizce @pareto_wilfredo ne dersiniz hocam
-
Arkadaşlar bu ilanla alakalı hiç öngörüsü olan yok mu ? İller max kaç puanla kapatır ve bu yüksek kapatan iller en fazla kaç tane olacaktır?guy alımlarında en fazla 79-80 görmüş bir il max..burada daha yüksek kapatacaktir arada kaç puan oynayacak bir fikri olan
-
@bytul bunu bilebilecek insan varsa beni bulsun bu sorduklarınız bilinebilecek şeyler değil maalesef.
-
@bytul Hocam bunu nasıl öngerebiliriz ki?
GUY ile kesinlikle benzerliği yok. GUY'dan daha az bir alım var, 5 il tercihi yok. 85 ile kapatan il de olur, 70 ile kapatan da. Tamamen şans.
-
@bytul illerin alım sayısı çok az ve tek il tercihi olduğu için guy ilanından farklı değerlendirmek gerek. Guy da 83 puan alanın dışarda kalması çok düşük ihtimalken bu ihtimal duy da baya bir arttı. Kimse mantıklı bir tercih yapamaz sadece nasipse gelir deyip tercih yapacağız.
-
@bytul sadece istanbul için 80 üstü 1000 kişi guya basvurmus, burada mülakat için 1200 kisi var. Ortalama mantık kurallarını bu ilanda unutmak lazım:) "yaz gitsin bir yer kanka, yapacak bişi yok" özü bu.
-
@edaus bak bulurum seni fghhh
-
İnsanlar 2020 guy sonuçlarına göre tercih yaparsa umduklarını bulamazlar çünkü herkes guydaki düşük kapatan yerleri yazacak oysaki bu düz mantıktan dolayı çoğu kişi açıkta kalacak ondan dolayı strateji yapılamayacak kadar saçma bir ilan maalesef tek gerçek var ki o da içinizden geçen bir ili yazıp nasibinizi beklemek
-
Atanmış gözü dönmüş hobi olarak ilanlara başvuranlar başvuru yapmasın yine fakir fukara garip guraba ekmek yiyebilir. He tabi, İst 3 bursa 2 kişi anlatabiliyor muyum? 87,88,89 ve üstü alan arkadaşlar buraları geceleri düşler. O bile kesin değil düşünün ki. 80 ile 90 puan arası nasıl dağılacak illere? atacağız @bytul kardeşim :))
-
@strtmn yani. Bursa’nın 90 üstü kapatacağı aşikar.
-
Iki ile bile raziyim tek ilden ziyade
-
@kollos bana gore de oyle geliyor herkes guyun taban puanlara gore bakip yapcak
-
26 il dışında 85-89 arası kapatacak
-
Öncekikle dilerim ki kimse çalışmayacağı yeri yazmasın.Çoğu ilçede kiralık ev ilanı bile yoktu(fikir alma adına bakmıştım,iyi araştırmak gerekiyor)
Örneğin, İstanbul 12 kişi mülakata kalacak . 87 puan ve üzeri 50 kişi oraya başvursa 38 kişinin puanı boşa gidecek,liste dışı kalacak.
Alım sayısı düşük diye ise herkes doğu yazacak.Ancak bu düşünceye herkes sahip
Ben doğu illerin de tamamen düşük kapatacağını düşünmüyorum. Karışık olacak. Bazı batı iller çok düşük kapatırken,doğuda bazı iller çok yüksek kapatacak.
Tamamen şans işi olacak.İçinizden neresi geçiyorsa ve orada çalışmaya 5 yıl çalışma gücünü kendinizde görüyorsanız tutarlı bir tercih yapmış olacaksınız.
-
Bence önemli olan mülakat tarihi. Mülakat tarihini bilsek guy ve vmy için bi öngörü oluşturabiliriz. İl tercihi için tamamen piyango içinizden geçeni yazıp bekleyin strateji falan işe yaramaz bu ilanda.
-
hayır ağlamıyorum gözüme tercih kaçtı