2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@scofieldmustafa ztn kurumiçini falan savunmuyorım sadece şahit olduğum bir durumdan bahsettim eğer bütün ilçelerde durum böyleyse Allah nasip eder de atanırsak her il veya ilçede görevimizi yaparız inşallah en iyi şekilde
-
@paretowilfredo eyvallah üstad :)) @hayat999 badi yazarken eskisinden daha dikkatli olmamız lazım aman diyim birbirimizin ayağını kaydırmayak
-
@onuktekin inşallah düşündüğünüz şekilde olur
-
Defterdarlık uzman yardımcılığı değil
Mal müdür uzman yardımcılığı -
@poncik tabi canm, kuruma nasıl girdiği belirsiz insanlar merkezde takılsın. Biz köyde tarla felan uğraşırız boş zamanlarda. "Bu işsizlik zamanı beğenmeme lüksümüz yok" mottosuna eyvallah da adamlar kulis ile hem kadroyu hem merkezleri kapatmış, alakası yok demek çok saçma. Apaçık kurum içi yüzünden harap olduk. Onların yüzünden bu saçma sapan ilanlar! Lanet olsun kurum içi lobisine!
-
TK şuan nasıl gülüyordur halimize @albertcamus yazık
-
Bunu söylemeden geçmek istemiyorum(!)
İşsizliği yaratan da devleti yürüten aygıtın politikaları, kadroları kurum içine veren de devleti yürüten aygıtın politikaları.
Daha fazla söze gerek yok sanırım.
Ne diyelim, Allah devlete zeval vermesin.
Herkesin gönlünce olsun. -
@crowdingout Tamam badi yazarken daha dikkatli olalım. Artık iki kere düşünmek zorundayız.
-
İlanda 5 yıl o ilde çalışılması zorunludur yazıyor. 5 yil sonrasında nasıl geçiş yapabiliriz başka ile peki?
-
Defterdarlık Uzman Yardımcılığı başvurularına dair detaylar
-
@poncik aynen öyle hocam. Şu saatten sonra pek seçme şansımız yok zaten.
-
@strtmn bi açıdan mantıklı tarla süreriz mis gibi yan gelir
-
@muhalba boş olan yerlere tayin ile.
-
Puanların çok düşeceğine inanmıyorum en fazla 78-79 görür 1000 kişilik bir alımda 70 görebilirdi ama sadece 300 kişi alınıyor ondan fazla sürpriz olmaz.
Çoğu kişi yine küçük illere yönelecek.
Şehir sayısının çok olması önemli değil alım sayıları belli 3-4 kişi
-
@keynesin-faizi Ama bunda tek tercih olayı var hocam ve il sayısı çok fazla. Bence bu durum sürpriz sonuçlar ortaya çıkarabilir.
-
bu ilanı kurtaralım bari arkadaşlar bişeyler yapmak lazım.
-
@dibace bence değişiklik yapmazlar
-
arkadaslar ticaret hukuku (baslangıç ) diyor tam anlayamadım ? hangi konuları kastediyor?
-
Il bazlı tahmini olan var mı arkadaşlar ya da tahmin yaparken guy referans alabilir miyiz ?
Genel olarak 80 görme ihtimali nedir? (Özellikle edirne için tahmini olan varsa sevinirim)
Saygılarımla -
@tomjoad şahsi tahminim guydan yüksek kapatacağı hem alım sayısı az hemde çağrılan 4 katı . Bir çok yer sürprizlere gebe olacak . Örneğin İstanbul 3 kişi oradaki yüksek puanlilar ne yapacak . İzmir listede yok guy +85 kapadı ee buradakiler nereleri yazacak baya değişik olacak şanslı olanlar olduğu kadar yüksek puanlı arkadaşlar da boşta kalabilir. Herkes gönlünden geçeni yazar sayısal loto misali ya tutarsa