2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Gaziantep yazacak arkadaşlar varsa özelden her türlü spekülasyona-soruya açığım yazabilirsiniz.
-
@rabia89 kpss ağustosta ama en son guy 3 yıl önce en son duy 5 yıl önce ilana çıkmış
-
Başvuru formunda iş tecrübeleri kısmına bütün sgklı işlerimizi yazmalı mıyız örneğin satış temsilciliği gibi
-
@uzmandy ankaradaki egitim boyunca ücret durumu nedir hocam
-
kyk yurt personeli başvuralarıda defterdarlığa benziyor herkes korkudan doğu yazmış doğu çok yüksek kapatmış. defterdarlığıda böyle bekliyorum
https:// pgm. gsb. gov. tr/Public/Edit/images/PGM/012014/2020%20Yurt%20Y%C3%B6netim%20Personeli%20Ba%C5%9Fvuru%20Sonu%C3%A7%20%C4%B0statistikleri.pdf
-
@abbaskara aynen milleti dogudan caydirmak icin iyi taktik. Şunu bile duy la kiyasliyosun ya pes
-
@abbaskara başvuru değiştiremiyoruz:( Şu taban puanları görünce yazdığım yer hayal oldu resmen.
-
Birisi bişey yazınca altında hemen birşey arıyorsunuz öyle ne sanıyorsunuz KYK da olsa mantık aynı 87 ile Iğdırı yazdım pişman olacak gibiyim. Hani memleket olayı vardıya o kötü işleyecek galiba.
Şu sonuçları görünce moralim bozuldu
-
Birisi bişey yazınca altında hemen birşey arıyorsunuz öyle ne sanıyorsunuz KYK da olsa mantık aynı 87 ile Iğdırı yazdım pişman olacak gibiyim. Hani memleket olayı vardıya o kötü işleyecek galiba.
Şu sonuçları görünce moralim bozuldu
-
@muhalba rahat olun hocam bu taban puanlara göre tercih yapacak çok kişi olur. Erkeklerde en düşük kastamonu kapatmış diye kastamonu yazan çok olur mesela guyda böyle olmuş bir yıl çok yüksek kapatan yer ertesi tercihlerde en düşük kapatmış. Bunu guyla kıyaslamak yanlış olur tabi ama buna göre karar veren olur mutlaka
-
Doğu dan caydırıyorsunuz cümlesini ısrarla kuranlar, emin olun amaçları doğuyu yazdırtmak zaten.
-
Kıyaslama yapılır mı kyk ve duy arasında bilmiyorum ama şunu söyleyeyim p3ü 91 olan arkadaşım var sıralaması 3100 bizim p48de 91 puanı olanın sıralaması ilk 100 diye hatırlıyorum o yüzden ben pek kıyaslama yapılıp da ona göre tercih yapılmasını yanlış buluyorum
-
@hoplesss ben doğu yazmadım ve puanım istediğim yere yetecek kadar merak etme
-
@hoplesss herşeyin altında bir halt aramayın bundan onu mu çıkardın
-
@duy-profesoru dostum sen niye pişman oluyorsun yazmışsın tercihini ne biliyorsun ığdırı belki senden daha düşük puanlar yazdı...
-
@gencbiraday 91 alan kişinin sıralaması 3 bin küsürse bu puanlar duy için epey yüksek olmayacak mı :(Fakat illerin puanları ne başvuranların yönelimini gösteriyor illerle alakalı.
-
@abbaskara kesinlikle katiliyorum doguya net yuklenme var . Aciklaninca gorecegiz bu oyun insanlari daha kolay gozuken doguya itiyor. Dogu Yuksek ihtimalle 85 ustu kapatacak cogu yer .
-
@bytul yine bilemeyiz tabi ama dediğim gibi arkadaşım 91 aldı p3 sıralama 3100 yani 30 kat daha fazla p3 sıralaması alana göre 88.5 puanım var hala karar veremedim nereyi yazacağıma korkuyorum gelmemesinden yaşadığım şehir büyük şehir ve çok popüler bir şehir yaşadığım yeri bile korkudan yazamıyorum çevresindeki küçük şehirlere de elim korkarak gidiyor anlayacağın son güne karar verip bir yer yazacağım
-
p3(kyk) = x malı
p48(duy)=y malı
soru : x ve y malları nasıl mallardır ?
cevap : İLİŞKİSİZ MAL -
@duy-profesoru dostum bende 84.3 puan ile memleketim olduğu için Iğdır yazdım.12 kişi çağıracak artık şansımıza göre göreceğiz