2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@guyguy26
ondan sonra acaba gelecek mi gelmeyecek mi derdi başlıyor hocam -
@duha kismet hocam hakkimizda hayirlisi .
-
Arkadaşlar başvuruda başvuru alanı Hata veriyor ne yapmak gerekiyor acaba yardımcı olan olursa sevinirim
-
@jellinek yazdığım yeri söylesem sanki o ile dikkatini çekmeyen bendenyüksek puanlı biri ben yazarsam burası kesin gelir deyip orayı yazarmış gibi geliyo içimde patlıcak paronayak oldum doğrudur
-
Arkadaşlar aranızda Artvin'i yazmayı düşünen var mı ? Artvin hakkında bilgi verebilir misiniz ? Ulaşım,kira vs..
-
@beyaz-fil arkadaşım hepsi farklı puan türleri
-
@nimesay ahaha yalnız değilmişim
-
@beyaz-fil 89 olan işletme ağırlıklı puan türüydü bu alım ise 4 ana dersin ortak ağırlıkta olduğu puan türleri ile alıyor bu o ladar yüksek değil malesef
-
Hiç kimsenin buraya bakarak tercih yapacağını düşünmüyorum. Herkesin kendince bi bakış açısı var.
-
@jellinek Haklısınız hocam özür dilerim, yanlış anladım.
-
@maliyeciece kesinlikle buraya bakarsa yanılma ihtimali çok yüksek
-
100 puanı olan birisi nereyi yazar sizce ?
Sadece merak ettim
-
@duy-profesoru o puan los angelesi hak ediyor
-
@duy-profesoru nereyi yazar bilmem de atandı diye biliyorum müfettiş olarak kıyı emniyete sanırım
-
Benim konudan bağımsız bir sorum var kurum sınavları haftasonu oluyor fakat mülakatlar
haftaiçi deftar uzm.yard. olarak atandıktan sonra sizce mülakata gitmeye izin alabilir miyiz malum ilçelerde çalışan az yıllık izinde ilk sene yok, sınavlar ve mülakat da hep Ankara da oluyor. Yoluydu filan derken biraz sıkıntı olabilir sanırım. Biraz müdür ile alakalı sanırım tahminim -
@beyaz-fil estağfurullah hocam
-
arkadaşlar sanırım balıkesiri yazan yok ben nasıl bir il diye soracaktım aklımdaki birkaç yerden biri olduğu için
-
@demelif ben düşünüyorum hocam memleketim olduğu için. Genel olarak küçük ve gelişmemiş bir şehir. kira fiyatlarını bilmiyorum ama ucuz olacağını tahmin ediyorum. Ulaşım genel olarak çok iyi değil dağın eteğine kurulmuş bir şehir ama merkezde oturursanız sıkıntı yaşanacagını sanmıyorum. Büyük ve gelişmiş bir şehirde yaşıyorsanız garipseyebilirsiniz örneğin şehrin ilk avmsi 2-3 sene önce açıldı ancak sessizliği doğayı ve gezmeyi seven biriyseniz mutlu olabilirsiniz. Memleketim olduğu için de demiyorum insanları iyidir
-
@asımus hocam bu kadar övüp cazip hale getirmeyelim lütfen
-
@bahriyelii61 artık çok geç hocam zehirli oku attım