2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ihc42
başvurularım kısmından başvuru formumu görüntüle yapar mısınız hocam? Orada il kısmında ne yazıyor? -
@ihc42 Yani bir anormallik olduğu kesin. İl yoksa mail ya da telefon yoluyla ulaşın düzeltirler.
-
@onuktekin hocam eskilerden tanıyorum seni seçim müdürü olmamış mıydın sen yanlış mı hatırlıyorum
-
Çok riskli puan türü ile bütün doğu illeri arasında gidip geldim ve Erzincan'ı tercih ederek başvuru yaptım. İnşallah açıkta kalmayız. Ya Allah Bismillah.
-
@tolsthor Erzincan benim de tercihim hocam. Şimdi yaptım ben de. Hayırlısı olsun
-
Çanakkale yazanlar puanlarını yazabilir mi?
-
@maliyeciece kaç puanla yazdınız Erzincan ı
-
@kpssadelisi 82 ile yazdım hocam
-
@tolsthor kaç puanla yazdınız hocam?
-
@adam-keeynes Benim haberim yok.
-
arksdslar sivas yazan var mi 85 puan ustu olup
-
Yozgat var mı +87
-
Keşke herkes objektif bir şekilde cevap verse bu sorularınıza ne güzel olurdu dimi ️
-
@gencbiraday keşke hocam da nicklerinde gerçek ismini kullanan bir elin parmaklarını geçmiyor. nasıl güveneceksiniz ?
-
@blcmert kesinlikle aslında kendi kendimize kötülük yapıyoruz haberimiz yok
-
Sakarya yazanlar var mı varsa puanlarını da yazabilir mi
-
Arkadaşlar vallahi billahi Ağrı yazdım. Kurban olayım başka yer yazın. :)) Normalde gönlümden geçen Van yazmaktı ama gelmez bizim gibi garibana yedirmezler diye Ağrı yazdım. Oraso da kursağımızda kalmasın
Edit:Herkes gönlümden geçeni yazsın. Nasip bu işler, inşallah hayırlısı olur -
@jellinek Ya hocam mesajlarınıza bakıyorum bi 84 ile başvurdum diyorsunuz bi 89 ile başvurdum diyorsunuz ben anlamadım
-
Dun basvurunun ilk gunu aklimdan gecen ilk ili yazdim basvuruyu tamamladim .Tavsiyemdir cok rahat bu saatten sonra onumu yazsam bunumu derdim yoktur 🤭
-
@jellinek Pardon hocam Kosgeb puan türleri farklıydı galiba