2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
-
@4sefiri, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
94 ile Ankara’yı yazdım. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hocam. Yüksek puanlıların Ankara'ya birikmesi diğer adaylar için olumlu.
-
@yenikeynes hayır bu soruyu bnde sordum sağolsun başvuran kimse cvplamadı dün girdim kendim baktım hayır sadece il seciyoruz
-
Arkadaşlar telegram grubu var mı ?
-
@poncik çok teşekkür ederiiim
-
@blueberry Sağolun hocam. Bende aynı düşüncedeyim
-
Başvuruyu tamamladıktan sonra değişiklik yapılamıyor. Belki dikkatinden kaçan olur diye uyarmak istedim. Herkesin sonucu gönlünce olsun.
-
Son başvuranın numarası kaç arkadaşlar?
-
@mahlas dün İİBF derneği baya yüksek bir sayı paylaşmıştı. İlk günden oldu mu o kadar ya diye düşünürken tel çaldı unutmuşum :)) hakkaten başvuru sayısı kaç?
-
@strtmn arkadaslar basvuru sayisi belli bir algoritmaya gore gitmiyor. Ben dun sabah ilk basvuru yapanlardan biriyimdir diye dusunuyorum. Benim ki 900 lerle basliyor. Bugun yapan arkadas 200lerle basliyor. Bir algoritmasi yok onun
-
@hoplesss öyle mi hocam ben de guy gibi sanmıştım
-
@hoplesss sağ olasn hocam. Orası bile karambol:))) sonumuz hayrolsun....
-
Az önce ben de tamamladım arkadaşlar başvurumu. Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi sanırım bir sıralaması yok. 800 lerle başlıyor çünkü benimki de.
90,4 ile Ankara için başvurumu yaptım.
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. -
Acaba ulaşım için servis olur mu bazı ilçeler biraz sıkıntı gibi geldi bana bilgisi olan var mı ? Teşekkürler.
-
balıkesir yazan var mı arkadaşlar
-
guy ege iç anadolu arası iller yoğunluktaydı duyda karadeniz ve doğu anadolu gibi gözüküyor ama puanı iyi olanlar 85 üstü büyük ihtimal kendi memleketini yazar
-
@muhalba Ne alaka yazacağım ili mi belirttim düşük puanlılar yazmasın mı dedim ne alaka yani? Ergenliğe yeni girmiş kız gibi ne yazsak alınıcak vaziyettesiniz , şurada iki görüs alış verişinde bulunamiyoruz
-
Memleketten kast ettiğiniz nedir?Yaşadığımız yer mi?
-
@zenginmemur evet
-
@guycuu Merhaba ben düşünüyorum burada yaşıyorum sizin puan kaç ve nereden yazacaksınız ?