2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
burda 80 altı bir şey yazan yok mu yahu .d
-
@arven ben varım umut fakirin ekmeği 76 ile yazdım biyer
-
@arven 79.76
-
@homecinomiss bir önceki guy da 71 le bi arkadaşım İzmir yazmıştı da gülmüştük hatta Allah büyük bide oluyomuş falan diye dalga geçmişti kendiyle girdi hocam Allah büyük kaç senedir çabalıyoruz kötü niyetli olanı da görüyor içi temiz olanı da. Benim ailemde tr 50.si var tonlarca mülakatdan elendi 70 puanlı arkadaşları ondan önce girdi 2 sene sonunda emeklerinin karşılığını aldı o yüzden bir yerden sonra puan vs değil de şans ve dua ya kalıyoruz.
-
@mrvguy merhaba bebeğim olduğu için foruma pek giremiyorum da acaba il tercihleriyle alakalı bir telegram sayfası var mıdır fikir edinmek amacıyla
-
@behemoth hocam kimse bilgi paylaşmıyor yalnız
-
@kpsslik öyle mi benim puanım biraz düşükte belki fikir olur diye aslında en doğrusu böylesi, teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
-
@maliyeci16 öyle hocam ama tek merkez alım Ankara ve İstanbul puanı yüksek olanlar(92 üstü) şu süreçte en az 9 10 tane sınava gireceği için Ankara vr İstanbul yazmaktan çekinmez ,bu yerler bence baya yüksek kapatır. Diğerleri de nasip
-
Trabzon düşünenler yok mu benim memleket olduğu için yazacağım
-
@sena61 sena hanim siz guy degl misiniz. Ben de trabzon yazdim
-
@çalışkanşirin evet o konuda haklısınızz ️
-
@hoplesss yok değilim keşke olsam da hiç burayla ilgilenmesem
-
@sena61 pardon o zaman nickleri karistirmisim:) umarim hakkimizda hayirlisi olur ben de Trabzon yazdim yolladim
-
@hoplesss teşekkür ederim inşallah sizin içinde hayırlısı olur
-
Güneydoğu yok mu ya
-
@kollos nişanlımın şark görevi için tercih ettik güneydoğu hayırlısı olacaksa olsun
-
@kollos arkadaşım adıyaman düşünüyor
-
merhaba, arkadaşım şu an askerde duy başvurusu yapacak ama sistemde yaptı-tescilli-muaf-bedelli olduğu için hiç biri uymuyor. Aynı durumda olup başvuru yapabilen var mı, ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
-
Mülakata çalışmaya başlayan var mı
-
@ayşik
önceki sayfalarda bir arkadaş askerde iken başvurunun yapılamadığı ile ilgili birşeyler söylemişti. daire başkanı da olmaz demiş sanırım. önceki sayfalara bakabilirsiniz.