2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@urfaspor63 Milli piyangonun çıkmasıyla hemen hemen aynı oran gibi
-
bazı iller 85+, diğer kısım 79-83 arası yığılma bandı görünüyor.
-
@billofrights tek il tercihinde herşey mümkün bence. 2 kişi alan yere 5 kişi mülakata kalabilir .
-
@urfaspor63 Puanıyla bekleyen sayısı çok hocam, o yüzden boşta il kalmaz bence.
-
https://twitter.com/duy_il Bu linkten DUY İL ANKETİNE katılabiliriz arkadaşlar ne de olsa başvurular bitti.
-
@izafi_fikirler Cevapları neden sadece siz görüyorsunuz ?
-
Aynı kurumda Hmuy mülakatını bekliyorum. Duy'a başvursam sıkıntı olur mu? 17:00 olmadan önce acil cevap lazım.
-
@beyaz-fil Herkese açık Önceki yanıtları görüntüleyine tıklayarak görebilirsiniz.
-
@izafi_fikirler hocam güzel olmuş emeginize sağlık , yalniz benm yazdığım sehirde yığılma olucak burdan belli bende şans yok birkere daha anladim
-
umarım herkes için hayırlısı olur arkadaşlar, başvurular bittiğine göre artık küçük ölçekli de olsa yazdığımız iller hakkında az çok fikir sahibi olabiliriz diye düşünüyorum, forumdan ve feysbuktan kırklareli için bazı arkadaşlarımızla görüştüm ve kendimce küçük bir liste oluşturdum ( nick,isim, kişisel bilgi vermeden) 3 kişi 90+ 5kişi 85-90 gibi...
Eğer kırklareli yazan başka arkadaşlarımız varsa özelden yazabilirler listemizi biraz daha genişletmiş oluruz, umarım herkesin gönlünce olur. -
Aralıklar bence biraz fazla ama uğraştırır sanırım diğer türlü yapılması da .
-
@pisagor Rica ederim katılım yükseldikçe sonuçlar daha berraklaşır o zamana kadar umudunu yitirme.
-
Ben Bilecigi çok merak ediyorum acaba 1 kişi alıyor diye kimse korkup yazmayıp çok düşük kapatir mi?
-
DUY için sadece bir ili tercih edilecek. Anketin en aşağıda gönder tıkladıktan sonra hem kendi ilinizi hem de diğer illeri görebilirsiniz. Anketi bağlantı metninde ulaşabilirsiniz bağlantı metni
-
@bytul kırşehir yazdım ben yaşadığımız sehre de yakın diye
-
@urfaspor63 3 liraya 20 milyon amerikan doları veren kupon tutma ihtimaliyle aynı
-
Evet sandıklar açılıyor ankete katılalım çok güzel anket olmuş tebrikler ve teşekkürler
-
@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
DUY için sadece bir ili tercih edilecek. Anketin en aşağıda gönder tıkladıktan sonra hem kendi ilinizi hem de diğer illeri görebilirsiniz. Anketi bağlantı metninde ulaşabilirsiniz bağlantı metni
Herkes burdan ankete katılırsa bir fikir üretilebilir.
-
@denetçiadayı sandıkları terketmeyelim
-
@eomer Hocam mail adresi istiyor.Şuan durum nedir?