2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ortalama bir puanla Kilisi yazdım başka yazan var mı arkadaşlar?
-
Ağrı yazan
-
@keynesyensentez, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Kpss sınav puan şartlarını taşımadığınız için başvuru yapamazsınız diyor. Halbuki sağlıyorum. Bu uyarıyı alan var mı?
Bende aldım yine deneyince düzeldi
-
@homecinomiss 85 le yazdık kardeşim pişmanlık olmakta haklısın
-
Özel yetenek üye olunan vakıflar kısmı boşluk tuşuna basılarak boş bırakılabiliniyodu ben boş bıraktım bir aksilik olur mu?
-
Balıkesir yazan var mı aramızda ?
-
@lahzamm hangi şehir
-
Bitse de açıklansa taban puanlar bı an evvel
-
Arkadaşlar yeni kayıt ol diyorum bu tc ve e-posta ile daha önce kayıt yapılmış diyor şifre yenileme diyorum bilgiler eşleşmiyor diyor ne yapmalıyım acil yardım
-
@Hunter28 Evet ben Balıkesir yazdım
-
@hunter28 Evet ben yazdım
-
Sizce en az kac puan üstü rahat tercih yapabilir
-
Arkadaşlar başvuru yapmak istiyorum ama sisteme kaydolurken kimlik bilgilerimi kabul etmiyor şuan da bununla ilgili bilginiz varmı?
-
@lahzamm hayırlısı olsun hocam zaten yazanların çoğu 80 üstü büyük ihtimalle 80 üstü kapatacak
-
@bykeynes dün akşamdan bazılarında o sorunlar var sistemle alakalı sanırım . Dün 6 gibi yapmıştım sorun yoktu sonradan bozulmuş .
-
@kpsslik 85 bence bütün iller için diyorum
-
@melis_12 arkadaşlar balıkesiri kaçla yazdınız
-
@semihylc alla allah düzelir umarım 5e kadar
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar bu akşam tek tek il başlıkları açıp onun altına o ili tercih edenlerin sadece puanlarını yazması için bir etkinlik yapılmasını planlıyorum eğer samimiyetle isteniyorsa bunu kendim üstlenip burada tek tek İstanbul Ankara gibi illerden başlayarak tüm iller için başlık açıcam bu yazı için yüksek bir beğeni gelirse bu akşam 7 de bu etkinliği yapmayı planlıyorum.
-
@balans-etkisi o kadar emin olma