2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@rabia89
orayı doldurmadan başvuru tamamlanmıyorsa uzunca boşluk yapıp tamamlamayı deneyin.
o da olmazsa hiçbir dernek veya vakfın etkinliklerinde yer almadım, gibi bir cümle yazabilirsiniz. -
@guycuu tokat yazdım
-
@iibfliıi gümüshaneyi kaç puanla yazdınız acaba?
-
@duha
kurum, bu soruya verilen cevapları sizce nasıl değerlendirir? hangi bakış açısıyla? fişleme amaçlı mı yoksa bu dernek ve vakıfların faaliyetlerine sosyalleşebilmek için mi katılmış, farklı insanlarla ikili ilişkiler kurmuş mu, bir topluluk dahilinde bir projeye veya etkinliğe katılmış mı, bilgi birikimini artırmaya yönelik mi çalışmalar yapmış... sizce bunu nasıl değerlendirir?
toplum gönüllüleri derneği, tema, bilim kahramanları gibi dernek ve vakıflar nasıl bir intiba bırakır kurumda?
istanbul belediyesi, birkaç gün önce faaliyetine katıldığım bir derneğe destek vereceğini açıkladı, bu sorunun cevabını da bu nedenle merak ediyorum aslındadaha önce mülakatlara giren arkadaşlardan veya halihazırda bir kurumda görev yapıyor iken dernek ve vakıf faaliyetlerine katılmış olanlar olumsuz bir durum ile karşılaştılar mı acep?
-
@morpheus
hocam şöyle söyleyim. kurumun neye baktığını bilemem ancak ben toplum gönülleri vakfının (tog) ve akbank ın organize ettiği etkinlikte aktif rol almıştım. sertifikam da var bu konuda. üniversitede merkez bankası vb kurumların etkinliklerine katıldım ve bunları yazdım. tog un nasıl bir izlenimi vardır bilmiyorum ancak akbank ile beraber yaptıkları bir projeydi ve başvurumda yazdım ben.
bana kalırsa siyasi, ideolojik ve uç noktalarda faaliyet göstermeyen vakıf ve derneklerin faaliyetleri rahatlıkla yazılabilir. biz gayet güzel bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik o etkinlikte. bunlar elenmeme sebep olacaksa seve seve elenmeye razıyım
bu arada mülakatta buralardan sohbet açılabilir ve kendinizi ifade etmeniz için fırsat olabilir bence çekinmeyin yazın. üniversiteyi boş geçiren çok insan var. farkınız varsa bunu göstermekten çekinmeyin. -
@duha
sizinle aynı kanıdayım, umarım kurum da bu açıdan bakıyordur. yorumunuz için sağ olun -
Başvurumu son gün yapacaktım fakat ne olur ne olmaz bugün hallettim. Allah utandırmasın.
-
@alcaser +1
-
@underwood, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@tugceozdmr foruma biraz geç girdim fakat sağolsun personelde çalışan arkadaşlar yardımcı olup düzeltme kaydını açtılar düzelttim
Sevindim adınıza hocam hayırlı olsun
-
@guycuu ben de tokat
-
@hayırlısıı ben de tekme.
-
@duha Hocam ben kızılay derneğine üye değilim ancak bir iki defa kan bağışı için insanları kan bağışı yapmaya davet etmiştim ünideyken birkaç saatlik birşeydi o yüzden kızılayı yazdım.Acaba üyelik anlamında mı soruyordu sizce iyi yapmış mıyım?
-
@yusufyigitt07 ben de çevre köylerden oluşan köy derneğimizi yazdım :). Üye de değilim, üye olduğunuz dernek vb tabiri yoktu zaten, faaliyetlerine katıldığınız dernek vakıf sorulmuştu. Ben öyle anladım en azından.
-
@estergon-kalesi İkimiz de aynı şekilde anlamışız dostum bi ara dedim üye değilim falan yanlış beyan mı yaptım diye düşündüm
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Mardin tercih eden oldumu...
-
Ne zaman açıklanır taban puanlar
-
@duy-profesoru merak konusu
-
7,8 binden fazla başvuru olan bir alım için kim nereyi yazdı sorusu pek mantıklı değil, çünkü herkes her yeri yazdı. Herkes için en hayırlısı ne ise o olsun.
-
@yusufyigitt07
yok hocam yazın bişey olmaz benim de herhangi bir yere üyeliğim yok. tog üyesi değilim akbank tarafından seçilen ekipteydim ben ortak projeydi togdaki arkadaşlarla beraber yaptık. üyelik şart değil. -
Kpss sınav puan şartlarını taşımadığınız için başvuru yapamazsınız diyor. Halbuki sağlıyorum. Bu uyarıyı alan var mı?