2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@i̇ibf teşekkür ederim hocam
-
Mersin 'ni yazan yada yazmayı düşünen var mı?
-
@blueberry memleketim burası ama yazmaya çekiniyorum hiç kimse konuşmuyor
-
Tokat ya da Çorum yazan var mı
-
ben de başvurumu yaptım herkes için hayırlısı olur umarım
-
@ekumeku 79.6 ylada spekülasyon yapılmaz falan demenizi üzerime alindim beni kasdetmediyseniz sorun yok ben o puanla bugün başvurumu yaptım deddigim 3-4 ilden birini yazdım kötü niyetli olarak yazmadım inanın belki birisi iyi yada kötü yorum yapar banada bir fikir olur diye dusunerekten yazdım hayırlısı olsun herkes hakkinda
-
Bayburt ilini tercih eden arkadaşlar tercihini gönderen arkadaşlar özelden bana ulaşabilir mi dün itibari ile tercih yaptim burda olup tercih yapan arkadaşlar bana ulaşabilir mi herkesin hakkında hayırlısı olsun içinizden gelen ve kimseye aldırış etmeden nasibinizi kovalayin...
-
@paretoseiko yüksek olan puanınız hangisi ise onunla başvurun hocam
-
Tercihler bi bitseydide sonuclari gorseydik
-
@mrvguy Hmb bu işi vmy işine çevirirse sıkıntı daha sınava girecekler belli değil vmyde duyda açıklasa bile kısa zamanda mülakatı ne zaman yapar o var bir de
-
@guycuu ben Çorum yazdım.
-
Arkadaşlar büyükşehirler tahmini kaç ile kapatır tahmini 90 ile mi kapatır?
-
çankırı yazan var mı?
-
@yusufyigitt07 hocam virus sebebi nedeniyle. Dicem ama orasini dusunmek istemiyorum siralamalar aciklanir gibi hadi mulakat uzar dicem ama subat ayi bekletmezler benim gonlumden subatin ilk haftasi geciyor.artik mulakati ne zamana yaparlarsa kabulum oldu sonuclara gore yol cizelim n azindan olumlu olumsuz.
-
@mrvguy
bana da şubatın ilk haftası yüksek ihtimal gibi geliyor. -
@guycuu ben de corum yazdim hocam
-
@duha mülakatlar mı şubatın ılk haftası yapılır geliyor hocam
-
@ezequiel Hocam Şubat'ın ilk haftasına 5 6 gün var nasıl mülakat olsun, şehirlerin listeleri açıklanır demek istedi heralde
-
88 Edirne herkese hayırlı olsun dostlar.
-
@paradoks33 ben 90.59 ile yazdım başka bir kurum olumlu oldu çok şükür feragat vermeye çalışacağım eğer olursa.