2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@beyaz-fil, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@hayırlısıı Orası maalesef yönetimin suçu. Aktif katılımın olduğu bir platformu, sırf bu sitenin aktif üye sayısı azalmasın diye yasakladılar.
Bir gerekçe bu elbette. Alımın bir çok aşamasına kadar burada olunup sonrasında herkesin ortalıktan kaybolmasını açıkçası istemiyorum. Burada hep birlikte bir şeyleri konuşmaya devam etmeyi haklı olarak istiyoruz. Bunu da bir suç olarak görmüyorum.
Diğer bir konu da link yönlendirmelerinin teknik olarak teknik ekibimiz tarafından hoş görülmüyor olması. Siteyi korumak adına bu gibi tedbirler almak elbette ki hakkımız ve bu bir suç değil. Bu konuda yönlendirme yapmak konusunda ısrarcı olmamanızı rica ediyorum.
Ayrıca takriben 17 gündür burada olduğunuzdan haberdar olmayabilirsiniz ancak Whatsapp grupları ile başka link paylaşımları çok uzun süredir yasak zaten. Yeni getirilmiş bir yasak değil. -
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Dostlar whatsapp grubu paylaşımında olduğu gibi Telegram grubu linki paylaşımı da yasaktır.
Iller için forumda başlıklar açabilirsiniz. Link paylaşmak konusunda ısrarcı olanları uzaklaştıracağız.
Herkese iyi forumlar dilerim.O yüzden ikaz ve ricamı yinelemek istiyorum dostlar. Herkese iyi forumlar diliyorum.
-
Osmaniye yazanlar?
-
@paretowilfredo üstadım , hazır sizi yakalamışken sgk'dan haber var mı ?
-
........................................
-
Hocam sizce sonuclar ne zamana aciklanir
-
Hocam sizce pareto
-
Edirne yazan var mı ?
-
Sonuçlar sınavdan 10 gün once açıklanır dendiği için erken açıklanacağını düşünmüyorum ben. Ama geçmiş yıllarda ne kadar zamanda açıklandığını bilen varsa fikir verebilir.
-
@gürkan35
en az 10 gün önce hocam. yani listelerin açıklanmasıyla mülakat tarihi arasında en az 10 gün olacak diyor. adayların hazırlanması plan yapması için vb o da. daha erken de açıklanabilir yani. guy çok çabuk açıklandı mesela. ben şubatın ilk yarısında bekliyorum açıklamayı en geç. -
10 gün çok geç olmaz mı sonuçta direk mülakat ve hazırlanmamız gereken dersler var..
-
@gürkan35 Evrak işlemleri olacağı için erken açıklarlar bence.
-
Sonuçları mülakata çağırmadan 10 gün önce açıklanacağı söyleniyorsa bu uzun bir süre bekleyeceğiz demek oluyor. Fakat sonuçları değil de taban puanları açıklayıp ilerleyen zamanlarda sonuçları açıklayıp mülakat için belirli bir tarih de verebilirler. Umalım da önümüzdeki hafta sonuna kadar illerin taban puanları belli olsun.
-
@maliyeci76 hocam en az 10 gün kala açıklanır diyor. Yani erken açıklanma durumu var.
-
Gelir uzman yardımcılığı başlıgıni bulamıyorum yardimci olabilecek var mi
-
@duha O zaman inşallah dediginiz gibi olur hocam.
-
@mahlas hocam evet öyle ama duy mülakat tarihi benim bildiğim açıklanmadı.Yani kurum mülakat tarihinden önce açıklayacak ama bu artık mülakat tarihinin belirlenmesine kaldı.
İnşallah bian önce açıklanır da bu kadar belirsizlikte azda olsa heyecanlandırsa insanları -
Bu hafta açıklarlar umuyorum
-
Anket sonlandı mi baya az kişi katıldı bu sefer
-
@hayırlısı035 baglantiyi acamayan arkadaslar olursa linkte harfler arasinda bosluk var adres cubuguna yapistirip bosluklari kaldirirsaniz girebilirsiniz