2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
haftaya mı aciklancak dediler arkadaslar takip edemedim
-
@adanali01 bu bilgiyi teyit edebilen var mı arkadaşlar?
-
Kırıkkale yazan dostlar bana özelden ulaşabilirler mi ?
-
Tekirdağ’ı yazan kimse yok galiba
-
@amiree sanırım telegramda bitlis için grup oluşturulmuş yasak olduğu için buradan link paylaşamıyorum bilginiz olsun
-
@unknown_rosen hocam merhaba ben igdir yazdım puanım 84.03
-
@eomer Çanakkale, Bilecik, Bartın yazmaktansa yine bir umut var.
-
@paretowilfredo Çok kişi engellenmiş üstad. Her gün bu kadar kişi engellenirse kimse kalmaz burda.
-
silinmiştir
-
@blueberry böylelikle luzümlü kişiler kalıyor ve forumun kalitesi artıyor bence. Teşekkürler @paretowilfredo
-
@tarkovski O gruplar sayesinde mülakat dışı kalacaklar erkenden öğrenip kafaları rahat önlerine bakıyorlar ama.
-
@gmzankr066 hocam 85 olarak gördüm ben yanlış anlamista olabilirim önceki sayfalardan bakabilirsiniz siz de. Zaten öyleyse benim olmuyor
-
@tarkovski bir link paylaşmak mı lüzumsuz insan yapıyor?
-
Arkadaşlar
Nasıl ki atv'de kanal d'ye ait bir yapımın reklamını kullanıcıların atv'den kanal d'ye geçmemesi için yayınlamıyorlarsa buradaki önlem de bu kadar mantıklı bir tedbir. Yönetimde boş yere suç arıyorsunuz bu konuda.
Kimse hayır olsun diye forum kurup bi sürü incik boncukla sırf hayrına uğraşmaz. Bu karşılıklı bir win-win durumudur. Dolayısıyla bir platformlarında aynı amaca hizmet eden başka platformların linklerinin paylaşılmasının yasak olması zaten yazılı kural olmasa bile aklın yolu birlik bir insani davranış.
Kısacası, yönetim haklı bu konuda.
-
@mahlas lüzumsuz insan fazla olmuş olabilir kusura bakmayın haklısınız ama kurallar belli riayet etmek gerek olduğunu düşünüyorum.
-
@esbk-1 Ben telegramda varım. Başka biri varsa telegrama davet edecektim.
-
@düdüklütencere2 Telegram'la burası birbirine rakip değil.
-
@blueberry
Hocam valla ne forumun sahibiyim ne de burada kuralları uygulayacak kişiyim.Ama buranın, insanların burada birbirini bulup burada toplanıp başka bi yere geçilmek için kullanıldığı bir toplanma noktası haline gelmemesinin gözetilmesi hususundaki kurallar için yönetimde bi suç bulamam maalesef. Haklı bir kural ve haklı bir uygulama.
Sana burada haberleşme faydası veren bir forum, bunu hayır olsun diye değil; kullanıcı sayısını, aktif online sayısını tıklanma sayısını arttırmak için yapar. Kimse hayrına forum kurayım da bi sürü şeyle hayrına uğraşayım demez. Sen de kazanacan, ben de kazanacam, win-win durumu yani.
Bu tarz durumlar kural haline gelmezse ''ama bu durum tam olarak öyle değil'' , ''ama bu durum biraz farklı'' gibi gerekçelerle esnetilirse suistimalin sonu gelmez. Bu da yönetim sorumluluğunun dikkat etmesi ve istisnasız uygulaması gereken kuralları gerektirir.
Ki zaten tavır da buna işaret etmekte. Özel sohbetten birbirini bulup telegram gruplarında buluşulmasına ve bunun burada konuşulmasına misal kimse bir şey demiyor. Yani aslında bi yandan yav şunu biraz üslubuyla yapın canımı yiyin diye göz yumuyolar hatta. Ama ancak bu kadar göz yumabilirler, yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı bu şekilde yönetmek zorundalar. -
silinmiştir
-
İleti kaldırılmıştır.