2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@hayırlısı035 merkez müfettişliği kastediyorum klasik sınavla alım yapıyor, ayrıca Guy'u kurum yapıyor.
-
Bu kadar zaman geçti ilan gelmedi. Hiç hayra alamet değil.. umarım bölüm bazlı bi ilanın çalışmalarını yapmıyorlardır
-
Acaba sadece mülakatla alım yapmayı düşünüp, guy ile alınan personeller çakışmasın diye ilan için yıl sonunu bekleyip ocak-şubatta guy mülakatları ile beraber yapmayı mı düşünüyorlar ?
-
Yönetmelik de çıktı neyi beklediklerini anlamak çok zor bölüm bazlı geleceğini düşünmüyorum ben.
-
Bu hafta gelirse iyi gelmezse p.tesi den itibaren etkinlik yapalım yoksa bu ilan da güme gidecek.
-
@botan01 sürecin uzaması onu gösteriyor. Etkinlik yapılması şart
-
@müspetmenfi bölüm bazli gelirseki umarim gelmez. Pareto üstad Twirtda açıklamalarda bulundu bölüm bazlı gelmesi olası diye. Kadronun çoğunluğu iktisat maliye işletmeye gider biz uls cilere burdan ekmek cikmaz
-
bari bu sinav ocak ayına kalsın hepsi aralıkta
-
@mc61 bölüm bazlı olursa iktisatta hangi puan açılır
-
Guy avukatlıkta geldi bir tek duy ilanı kaldı yönetmelikte hazır gelmeli artık ilan...
-
@hustundag p14
-
Bu da bölüm bazli su bazlı az çok nazlı vb. gibi gelirse zaten, ne anladım ben bu şeyden, ilandan. Kurum içi çiçek gibi guy duy oluyor yasadigimiz sancilara bak.
-
YDS, bölüm ayrımı, kurum içi derken derken artık tükendik. Lafa söze gerek yok artık yani. Ne diyeyim herkese mutluluklar
-
Bölüm bazlı olduğu takdirde puanlar 85 alti kapatmaz.. maalesef sürecin uzaması alımın direk sözlü olacağının göstergesi diye tahmin ediyorum , sinav +sözlü olsaydı sinav ilani çoktan gelmişti
-
Bölüm bazlı olacağı nerde yazıyor ,kim diyor bunları ya .
-
@Cemre33 herkes kendince ilan metni yazıyor
-
@Cemre33 Bölüm sıralaması iyi olan bölüm bazlı gelsin diyor işte.
-
P48'i iyi olan da p48 ile alsın istiyor, bu insanoğlunun doğasında var bu yadırganamaz ama asıl Pareto üstat bölüm bazlı ilan yönünde tahmin yürütünce çıktı bu mesele yoksa kimse kendi kendine gelin güvey olmadı.
-
@yolosapiens bir filmin bir repliği vardı ama unuttum hangi film olduğunu . Neyse ya bencillikte kota dolmaz bizim bölümlerde ama
-
@Cannboi o tahmin yürüttü ama kesin olacak dedi mi ? Demedi . Dün ' de yazmış bir flod. Dileyenler okusun .