2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@marmarakazim hocam öncelikle çok teşekkür ederiz bizimle paylaştığınız için. Sorulara uzun cevaplar mı istiyorlar sizce ? Zorluyorlar mı yani
-
@deen benim komisyonda çok zorlamadılar hocam, kpss hatta guy tarzı sorular sordular diyebilirim.
-
@marmarakazim hocam çok teşekkür ediyorum inşallah kazanırsınız
-
@marmarakazim Duy başvuru formu ve hes kodu belgesi ile gidiyoruz demi hocam ?
-
@marmarakazim hocam soru dağılımı nasıldı
-
Arkadaşlar zorlamayın kimse bisey yazmak istemiyo istisnalar hariç hemen hemen her başlıkta eskiden en ince detayına kadar sorular söylenip tartışılirdi bi an önce hayırlısı ile bi yerlere atanıp bu durumdan da kurtuluruz inşallah
-
Arkadaşlar insanlar bilgi vermek zorunda değil, lütfen bu konuda baskı yapmayın. Olur da bilgi vermek isteyen olursa zaten kendiliğinden yazacaktır.
-
@DaronAcemoglu Memlekete dönmek için hazırlık yapıyordum arkadaşlar geç gördüm. Bana 2 iktisat 1 muhasebe 1 hukuk sordular.
-
Evet evet hocam bunlarla gidiyoruz.
-
Zorlamak değil amacım ama neden soruları yazmadıklarını anlamadım. Evet eskiden hepimiz yazardık. Neyse karar sizin tabi ki
-
@güneşşş Eskiden böyleydi demeyin bana bir baygınlık geliyor.
-
@karl-malone oldu
-
@marmarakazim peki hocam benim ilk mülakatımda başvuru formunda çok detaylandırmadım girince kendinizi anlatın Faslı oluyor mu acaba-zaten orada kardeşler meslekler vs yer aldığı için soruyorumda
-
maliye sormamaları enteresan olmuş.
şu soru paylaşma mevzuuna tekrar girmeyelim arkadaşlar. ben de paylaşılmaması taraftarıyım. ama kendisine sorulanları buraya yazmak isteyene de birşey diyemem. başkaları da yazmak istemeyene birşey diyemez arkadaşlar.
herkesin kendine göre doğru bildikleri ve kendince gerekçeleri var.
ama bir hareketin uzun zamandır devam ediyor olması hiçbir zaman ve konuda gerekçe olamaz. yıllardır yaptığımız ve devam ettiğimiz o kadar çok yanlış var ki..
başka gerekçelere eyvallah.
bu konuda tartışmayalım. yardım ettiğini düşünerek soru paylaşanı linç etmeyelim, hakkaniyete aykırı olduğu gerekçesi ile paylaşmayanı da.. -
aynı şehir için girecek olanlar paylaşmak istemeyecektir aynı yolun yolcusu dahi olunsa nihayetinde herkes birbirinin rakibi bu durum için kimsenin suçlanmaması gerektiğini düşünüyorum dostlar
-
@muhasebatttt hocam benim komisyonda isim soy isim yaş ve mezun olduğum üniversiteyi söyledikten sonra onlar sordular ben cevaplandırdım.
-
@marmarakazim tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum içeri girip saçmalamaktan çok korkuyordum. Tekrar teşekkür eder başarılı sonuçlar almanızı diliyorum
-
@duha haklısın
-
Hes kodu telefonda, ezberinizde olsa ya da bir kağıtta yazılı olsa yeterli olmalı.
-
Evet yükümü ben de inşlh atlatmışımdır.
İşletme bölümü , 5 kişilik komisyon .- Kendini tanıt
- Dışsallık nedir ? türleri
- Devalüasyon nedir ? Marshall lerner duydun mu ? Türkiyede ne zaman oldu en son hangi yıl ? Olay verdi pazardaki domates fiyatı devalüasyon yaparsak dünyayla etkileri ?
- Amortisman nedir ? Kaça ayrılır
- Maslow hiyararşisi ?
- Kanuni idare nedir kanundaki tanımı ?
7 türk kime demir kanunda nasıl ?kimler vatandaş olur komisyon başkanı sordu şaşırtma soruları sizi şaşırtıyor şaşırmayın - Türkiyede neye müdahale etmek isterdin ? Dış politikada ?
- Merkez bankası bağımsız mı ? Şu an uygulanan politika ? Müdahale var mı zorlandım şaşırdım
- Teşekkür ettik .
Ben benden önce giren son yılı olan arkadaşı komisyona söyledim , inşlh duacısı olacağım inşlh adını görürüm . Tek temennim o söyleyememiş ben söyledim
Onun yerine .
Yedek belirlenecek arkadaşlar
Mali hizmet abim almaya geldiği için girdemedim oraya af buyrun planlı değildi kusura bakmayın tekrar .