2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@aydinata44 cümlemize inşlh , serte yakındı ciddiydi bence komisyon , mb sorusu şaşırdım bi duraksadım ben kısa cevaplar verdim benimle alakalı olabilir diğer adayların fikri de önemli hocam .
Soruyu sorana göre değişiyor başkan daha cidddi diğer üyeler daha az ciddi güler yüz görmedim diyebilirim .
Size bağlı kendinizi tanıtma süreniz uzunda tutulabilirsiniz ben kısa cevaplar vermeye çalıştım genel olarak . -
@deen Benim hepsi muhasebeydi. Sohbet tarzında ilerledi.
-
@maybe_oneday hocam bölüm neydi acaba
-
@mhoney İşletme
-
@karar hocam 80 +ları rahatlatir mi sayi kac deniyor acaba insaah kpss den once gelir son bir sansimizi deneriz puanlar yanmadan
-
@maybe_oneday
Hocam size muhasebeden hangi soruları sordular söyleme şansınız var mı ? -
@maybe_oneday benim de işletme umarım bana da muhasebe ağırlıklı sorulur teşekkür ederim.
-
@rabia89 ah be hocam çok üzgünüm:( bekleme salonunda sayın aydın baş'ta oradaydı ismimi söyledi ismini söyledim başkanım çok üzdünüz dedim çok üzdünüz çok ağladık taşra için niçin değişmedi tek il vs .duy listeye giremeyen benimde kardeşlerim var:( gerçekten çok üzgünüm başta elenerek gelinen bir sistem
Çıtlattım mhuy soruyosunuz sanıyorum tanımını ,konumunu söyledi bişey demedi bu alımıda bekliyoruz başkanım dedim ama güldüler sağolsunlar ..
Tlf numaralarını zaman zaman ararız en son bakan onayında 500 kişilik bir talepti kırpılır muhtemelen ama yinede az sayıda olmaz gibi 250 -300 beklenebilir. 20 katı çok iyi olacak işte ama beklemedeyiz hala -
Arkadaşlar muhasebe soruları için kağıt kalem verdiler mi yoksa kafadan mı yaptınız kayıtları?
-
@scofieldmustafa ben 4. komisyonda girdim kagit kalem vardi
-
@denizcicek07 tesekkur ederim hocam
-
idare hukuku dışında diğer hukuk derslerinden soru ile karşılaşan oldu mu ? Teşekkürler.
-
@hunter28 evet bana ceza hukuku ve vatandaşlıktan sorular geldi
-
@hunter28 bana medeni ve idare soruldu
-
Bayağı sormuşlar bana . Sürdürülebilir çevre hakkında fikirlerin ? Başkan sordu .
Neyse ki bitti -
Hocam sen yanlislikla MB mulakatina girmis olmayasin
-
Ne sordular medeniden hocam .
-
@sedatinho mesela sana yanlışlıkla cevap verdiğim gibi mi ? komisyon dediğin böyle olur nasip inşlh yanlışlıkla alsınlar
-
@cemre33 intifa hakkı nedir diye soruldu
-
Arkadaşlar mesela 5 sorudan 2 sini bilsek kazanmamız imkansız mı ? Derslerimi yetiştiremedim