2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@deen tamamını bilseniz bile hiçbir şeyin garantisi yok ki bu konuda gerilmeyin.
-
@deen hocam şahsen ben hiç ama hiç çalışmadım guy sınavından sonra. Mülakat derya deniz tabii bilgileri taze tutmak için yine çalışmak faydamıza olacaktır ama ben bunalıma girdim ve çalışmadım. Bence yetiştirmek ya da yetiştirmemek hiç önemli değil mülakata kalındıysa belli bi bilgi birikimi vardır diye düşünüyorum mesele onu ifade edebilmek.
-
Yedek için kaç kişi belirleyecekler bilgisi olan var mı?
-
“En fazla yarısı kadar yedek aday belirlenir” yazan bu.
-
@estergon-kalesi teşekkür ederim
-
Aramızda bugün mülakata giren var mı arkadaşlar?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@mhoney Arkadaslar var ama yapamıyorum denedim teknolojiden fazla anlamıyorum
-
Hocam paylaşılan bilgileri zahmet olmazsa bizimle de paylaşabilir misiniz
-
Girecek arkadaşlara bir şeyler söyleyeyim. Malum kimseler yazmıyor buralara.
Binanın girişinde hes kodu sorgulaması ve kimlik kontrolü yapıp sizi yönlendiriyorlar.
Yine yukarıda sizi biri karşılayıp bir salonda bekletiyor sıranız gelene kadar. Sıranız geldiğinde alıyorlar içeri.
Mülakat salonu gayet ferahtı. Size uzaklar zaten ve girdiğinizde maskenizi çıkartabilirsiniz diyorlar. Söylemezlerse siz rica edin. Komisyon beş kişiden oluşuyor. Komisyon başkanı sizinle ilgili sorular sorup notlar alıyor. Sonrasında diğerleri sorularını soruyor. Düşünerek cevaplayın. Acele edip aklınıza ilk geleni söylemeyin. Ben mesela bir soruyu karıştırıp yanlış cevap verdim uyarınca düzelttim. Bilemezseniz de modunuzu düşürmeyin. Onca soru arasından illa ki bazılarına bir şeyler söylersiniz. Genel duruşunuzu bozmayın.
Toplam 10 civarı soru soruldu. Soru gelen dersler şu şekilde:
-Maliye
-Mikro İktisat
-Anayasa Hukuku
-CMK
-Genel kültürBaşarılar dilerim dostlar.
-
@samettin eger burada paylasacaksan linki kopyalayıp yazma ekranına yapıstırman yeterli yada birine söylersen yardımcı olur.
-
@locke
geçmiş olsun hocam. hakkınızda hayırlısı olsun.
bilgiler için teşekkürler.
cmk da sorulabiliyormuş öğrenmiş olduk sağolun.
kaçıncı komisyondaydınız? -
Hocam kaçıncı komisyonda mülakata gireceğimiz nerden belli oluyor?
-
@selimisik
mülakat listesinde 5 grup var hocam. grubunuza göre komisyonda giriyormuşsunuz. sizin iliniz 2. gruptaysa 2. komisyonda olursunuz. -
@duha teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşlar 2.komisyondan giren var mı genel tavırları nasıl acaba
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Buyurun arkadaslar
-
@duha Sağ olun hocam teşekkür ederim ben de.
“Ceza Muhakemesi Kanunu’na göre...” diye başlayınca şaşırdım. Çok zor değildi. Şükür atlattık hayırlı sonuçlara umarım.
5. komisyondu benim.