2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
- Komisyon dağlık karabağ, kanun yararına temyiz gerisi bildiğiniz gibi, ha birde ekonometri mezunuyum bölümden sordular
-
Arkadaşlar 2.gruptan giren var mı bugün acaba nasıldı
-
@lafz ben de ekonometri mezunuyum ekonometri sorularının zorluğu nasıldı sizce
-
Bence kolay genel tanımlar, konulara tanım olarak bakın bence, formüllere gerek kalmadı benim için
-
Arkadaşlar merhaba . Bugün 4.grupta mülakata girdim . Bölümüm iktisat . Öncelikle kadın üyeler gayet güleryüzlü erkek üyeler biraz daha sert duruyorlar komisyon başkanı çok naif çok iyi. Bana iktisat , muhasebe , maliye , hukuk sordular sormadıkları alan kalmadı diyebilirim . Yaklaşık 15 dk sürdü mülakat. Bi soru da hiç beklemediğim bi yerden sordular bildiğim için kendime inanamadım ama tamamen şans sorusuydu . Klasik olarak ilerde ne yapmak istiyorsun tarzı sorular da soruyorlar meslekle ilgili soru da soruyorlar bilginiz olsun herkes kolay gelsin .
-
@lafz teşekkür ederim
-
@onuktekin "Misal 2.komisyonda baskan bana dedi Sana 5 dakika süre veriyorum. ( üyeler 2 soru sorduktan sonra baskan söz aldi) dedi ki ceza hukukunu biz hiç bilmiyoruz dedi bize ceza genel hükümlerini anlatır mısın dediler 5 dakika kadar düşünebilirsin dedi."
vermişler. -
@ouroboros Bu sıra dışı bir olay. İlk kez böyle bir şeyle karşılaştım. O zaman dediğiniz gibi plan yapmak mümkün tabi.
-
Mülakata 1. Komisyonda girdim. Bana sorulan sorular. Bütçenin denetim yolları nelerdir. Defi ve itirazın farkı nelerdir. Monopol piyasasını anlat. Zorunlu karşılık nedir yükselirse piyasaya etkisi nasıl olur. Muhasebeden bir işlem sorusu vardı bankadan kredi çekmiş falan. Birde muhasebede dönem sonu işlemleri nedir diye soru geldi.
-
@locke o zaman ozelde bir link gonderilse sukela olur. Ben bir turlu bulamiyorum :((
-
@melis_12 ulasabilirseniz bana da ozelden iletebilir misiniz?
-
@ahmet03 keşke bana bunları sorsalardı
-
Ben de bugün 4. Komisyonda girdim. Komisyon çok güler yüzlüydü ve yardımcı olmaya çalışıyorlar. Çoğunluğu gençti. Soru bombardımanına tuttular gibi hissettim mülakat fobimden dolayı zaman geçmedi. Bildiğim şeylere dahi cevap veremedim. Bu yolu neden seçtiysem... yani arkadaşlar 4. Komisyonda girecekler şanslısınız
-
Komisyonlar neye göre belli oluyor arkadaşlar?
-
@marsiyal Listede adınız hangi gruptaysa oradan hocam
-
@ahmet03 kaç soru geldi size ?güncel yok mu
-
@marmarauzman 4. Komisyon gerçekten çok güler yüzlü . Özellikle komisyon başkanı cok iyiydi . Arda arda gelecek sorulara hazırlıklı olunnnn...
-
Arkadaşlar net maaş hakkında fikri olan var mı? Gittiğimiz ilçede lojman olur mu? Ek para veriyorlar mı? Bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim
-
Ben bugün Ankara için 1. Komisyonda mülakata girdim arkadaşlar. Komisyon çok sıcak ve güler yüzlü insanlardan olusuyor. 15 dakika sürdü mülakatım nerdeyse 10 dakikası sohbet ettik. Memleketimden ve oranın yemeklerinden, şu an ikamet ettiğim ilçeden, cvye yazdığım yetenekler kısmından sorular sordular sohbet havasında ilerledi. Daha sonra 2 muhasebe sorusu geldi kaydı yaptırmadılar sözel olarak ifade etmemi istediler. 1 ceza, 3 maliye ve 2 tane de güncel ekonomik kavramlardan endekslerden, su an ülkede kaç olduğundan soru geldi. Cevapları kısa olan sorulardı. Sonucunu beklediğim sınav, gireceğim mülakat olup olmadığını sordular var dedim o zaman sen bizi bırakır gidersin dediler ben de ne yalan söyleyeyim bırakırım dedim Ankara için 16.00/18.00 arası girenlerden 3 kişi gelmemişti ama sanırım gelmeyen daha fazla çünkü komisyon niye gelmiyor bu insanlar bi kurumun sınav sonucu mu açıklandı diye bana sordular. Herkes için hayırlısı olsun başarılar dilerim
-
@asımus teşekkür ederiz asım bey