2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@asımus hocam cv derken basvuru formundan bahsediyorsunuz değil mi?
-
Evet hocam
-
Meslek tanıtım yazısı çok yetersiz. Gümrük saymanlıkta ne iş yapılır mal müdürlüğünde ne iş yapılır farkları avantajları dezavantajları nelerdir vs hiç bahsedilmemiş sadece denetim yetkililerden bahsedilmiş. Bu alımda zaten denetim yetkili alınmıyor.
-
@marsiyal aynen çok düz tanımlanmış benim düşüncem normal memur şeklinde çalışıyor demekki bu kadar tanımsız bırakıldığına göre...
-
@nimesay sanırım öyle
-
@Marsiyal çalışmak için atanacaginjz ilçenin mal müdürlüğünü yazın kaymakamlik binasında cogu muhtemelen yorucu olmayan bir iş.Düz memur tadında ama bir miktar ücreti çok
-
Benim anlamadığım halkın vergi borçlarına da bakıyor mu mal mudurlukleri
-
@zenginmemur vhki den bir farkı yok mu yani?
-
@marsiyal Hocam vardır illaki ama simdi guylarin durumu ortada kurum içinden kimler duya katılacak az çok belli oluyor
-
Arkadaşlar 5. Komisyonda mülakata girmiş halihazırda yüksek lisans yapıp tez konusunu belirlemiş olan var mı?
-
arkadaşlar 2.komisyon giren arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilir mi acaba
-
Arkadaşlar mülakatta hangi ilçeyi seçeceğim sorulduğunda kendi ilçemi söyledim başka hangisi denildiğinde ilçeleri unuttum ve listede olmayan bir ilçeyi söyledim sıkıntı olur mu acaba
-
@attack bu demek oluyor ki kazananlar açıklandıktan sonra tercihi adaylar yapacak
-
Yönetmelikte eğitimden sonra sınav olacağı ve kpss puanıyla bu sınav puanının ortalaması alınarak tercih yaptırılacağı yazıyor.
-
@asımus ayni durum istanbul icin gecerliydi. İstanbul neden gelmiyor dedi bizimle ilgilenen kisi.
-
@müspetmenfi 5. komisyon degil ama 3.komisyona girdim tez donemindeyim. Hatta ben basvuru formuna yazmamistim. Neden yazmadin diye sorunca ben de yapilmissa diye yaziyordu ve ben halihazirda tez doneminde oldugum icin o kisma yazmadim dedim. Teze yonelik sorular soruluyor. Biraz daha baglantili olacak sorulardi tabi birkac tane vardi farkli tip soru.
-
@asım-us bu da çok güzel bir uygulama. Böyleyse daha iyiymiş.
-
Mülakatlar bugün bitiyor . Çok zayıf kaldı bu başlık başka yerlerde mi yazılıyor ?
Açıklanma konusunda bilgisi olanlar paylaşırsa hoş olur .
En çok ihtiyacı olan adayların yüzünün gülmesi umuduyla .. -
biri evrak toplayana sormuş kısa sürede açıklanmasına pek ümitlenmeyin demiş.
-
@raxog39 kısa süreden kastı 1 2 haftayda kimse öyle beklemez zaten. Mayıs bitmeden açıklanacağını düşünüyorum.