2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@karar hocam çok teşekkür ederiz kaçıncı komisyondu peki ?
-
@karar Hayırlı olsun hocam.
-
@deen ben teşekkür ederim 3 grup:)
@EsTerGon-Kalesi güzel insan sağolasın:)
Verginin kanundaki tanımınıda sordular . -
@sokrates12 Kura yok
-
@karar tesekkürler
-
@marmarakazim Çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
-
@karar Bölüm bazlı gidilmemiş. Geçmiş olsun üstat inşallah hayırlı haberini alırız. Kaç dakika sürdü tahminen?
-
@karar Abla geçmiş olsun Allah olumlu sonuçlanmasini nasip etsin inşallahBenim kendi adıma zorlanabilecegim sorular sormuşlar özellikle şu merkez bankası bağimsiz mi sorusu tam can alıcı cinsten
-
@onuktekin rica ederim. Sadece elimden geldiğince gözlemlediklerimi aktarmaya çalıştım hocam.
-
@onuktekin sen yoksan yokum üstat:) sağolasın inşlh 15 dk kadar . Bizden 1 kişi gelmedi sonradan geldiyse haberim yok , seçtiğin ili neden seçtin kaç ilçesi var. Bunlarda geldi.
-
@karar geçmiş olsun.Sonu güzel olur inşallah.
-
@sokrates12 çekinmediğimi belirtmek isterim kuzum güzel kardeşim sağolasın inşlh aynen ben de bi kaldım soruda:) cevabıma şaşırdılar söylemeyim nasip .
-
@zenginmemur sağolasın inşlh kuzum inşlh allah kurtarsın .
-
Benim bölümümle alakalıydı. 5 soru soruldu muhasebeden. 2.komisyon güleryüzlü nazik kişilerdi. Mülakat 10-15 dk sürdü galiba.
-
@karar Allah kurtarsın cümlesi çok dokunaklı ya ablacığım biz Allah'a karşı bir kusur mu işledik iibf okumakla.Nerden bilecektik bizler ilçelerde atanmak için uğraşacağız çaycı güvenlikçi defter uzmanı olacak.Cok sitemkarım
-
@maybe_oneday hocam soruların hepsi muhasebe miydi sizin ?
-
@karar teşekkürler kıymetli ve güzel insan. Başarılar diliyorum
-
@zenginmemur dualarınız olmasa ne ehemmiyetiniz var insan kusurlarla dolu yaratılmış kuzum benim şu yaşımda şunu çok iyi biliyorum onun c.c merhameti herkesten fazla, vardır bir hayrı oluyosada olmuyosada , biz seçtik bu yolu ne kadar güzel şurda heyacan paylaşıyoruz temiz ekmeğimizin peşindeyiz daha iyisini ben bilmiyorum ,
Olmuyosa vaktini bekliyordur kuzum benim , nasipse olur mutlaka olur dertlenme, küsme , isyan etme .
Bırakma yeter ki ümidini bir kaç kişinin ağzından çıkacak sözlere , yılma ne olduysa oldu bundan sonrası bizim için önemli dayanacağız dua edecez o kadar kuzum benim dertlenme . -
@atlantiss23 gördüm isminizi beyefendi:) çok sevindim , düze çıkarsın allah musmutlu olursunuz inşlh istediğiniz ilde:)
-
@karar Geçmiş olsun umarım muvaffak olursunuz, 3.komisyonun genel tavrı nasıldı? Soruyu cevaplarken tıkandığıniz noktalarda yardimci oldular mi, yoksa yeni soruya mi gectiler? Bir de kendini tanıtma faslını uzun mu tutuyorlar?