2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@zenginmemur haklısın ne desen haklısın , bu yılda gelmezse ilga oldu der geçerüm dur bakalım allh kerim ,
İnşlh inşlh görürüz güzel sayıda mhuy alımı . -
@karar Hocam şu yds olayı mesleği geciktiriyor gibi geliyor.Bakalım sayfa duy sayfası ama mülakat oldugu için elenenler olacaktır.
-
İlk girenlerin yorumları heyecanla bekleniyor. Soru mu çekiliyor yoksa rastgele mi soru soruluyor merak ediyorum.
-
mülakat kaçar dakika sürüyor acaba? girenler bilgilendirebilir mi?
-
Kaç mulakat oldu yine google'da mulakat öncesi okunacak dua ararken buluyorum kendimi Allah kendimizi ifade edebileceğimiz sorularla muhatap olmayi nasip etsin mumkünse şöyle ucundan iktisat tuz biber niyetine maliye azcık da hukuk
-
İlk mülakatlar 2 gibi başlıyor arkadaşlar. Mutlaka giren dostlardan edindiği tecrübeyi paylaşacaklar olacaktır. İnşallah yani
-
@sokrates12 ilk kez girecekleri düşünün bir de hocam
-
@raxog39 1 saat içerisinde 4 kişi alacaklarını gösteriyor tablo. Sanırım en fazla 15 dakika sürer.
-
Yaprak kıpırdamıyor başlıkta
-
@onuktekin bir yandan ders çalışıp bir yandan bilgilendirme yapacak birileri var mı diye bekliyorum
-
Komisyon üyeleri Kura ile mi yoksa akıllarına geleni mi soruyorlar bunu öğrensek yeter aslında
-
Ben 5. Komisyondaydım hocam rastgele sordular bana, diğer arkadaşları bilemiyorum..
-
Teşekkür ederim hocam. Soru çekme yok yani. Alanınız ne hocam? Sorular alan ağırlıklı mıydı 5018'den sordular mı?
-
@marmarakazim ortalama kaç dakika sürdü hocam. Teşekkür ederim bilgiler için
-
Hocam komisyon kaç kişilik acaba
-
Maske zorunluluğu varmıydı hocam
-
@ezgikkr yüzünüzü gördükten sonra geri taktırıyorlarmış sanırım.
-
@ynsss4 7-8 dakika sürmüş hocam
-
@marmarakazim komisyon 5 kişiliktir arkadaşlar. Alan ağırlıklı sorduklarını düşünmüyorum ben kamu yönetimi mezunu olmama rağmen soru gelemedi. Karışık soruyorlar. Maskemi indirmedim ben indir diyende olmadı arkadaşlar. Ortalama 7-8 dakika civarı sürdü mülakat.
-
@locke teşekkür ederim hocam peki kaç soru gelmiş bölüm bazlı ağırlıklı mı? Bilginiz var mı?