2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@sokrates12 çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
-
Yedek aday belirlenir umarım listede başka kadroları seçenler olacak .
-
@karar Onlarin takdirine bagli. Bazen cok az yedek belirliyorlar.
-
@deen başvuru formunun en altında başvuru formu ile teslim edilmesi gereken belgeler: sonuç belgesi(onaylı örneği) yazıyor. Kpss sonuç belgesi mi burda kastedilen acaba
-
"Başarı sıralamasına göre başvuru yapılan il için ilan edilen toplam kontenjan sayısı kadar aday asıl, bunun en fazla yarısı kadar aday da yedek olarak belirlenecektir. Puanların aynı olması halinde giriş sınavına başvurduğu KPSS puanı yüksek olan adaya öncelik tanınacaktır."
İlanda yedeklik konusu net.
-
@guyduy24 sizi yetkili kişiye aktarıyorum @kartalyürekli
-
@guyduy24 Hocam onu unutun gitsin. Giderken sadece Başvuru Formu ve Hes kodunuzu alın.
-
@guyduy24 hocam ben de arayıp sordum üstüne bastıra bastıra. Başvuru formu ve HES istediklerini söyledi telefonu açan kişi.
-
Arkadaşlar mülakatta maskemizi çıkartacak mıyız ?
-
@deen yazık..
-
@deen Komisyonun takdirine bağlı bir durum. Bazı kurumlarda oda ufak olduğu için çift maske taktırıyorlar. Bazılarında geniş bir salonda olursa maskeyi çıkarttırıyorlar. Önce giren arkadaşlar elbette söyler bu başlığı takip ediniz.
-
@locke çok teşekkür ederim hocam
-
@fenerlim pardon kime yazık ? Ne kadar garip insanlar var bu forumda. Merak edip soramaz mıyım ? Ha yoksa sizden izin mi alıcaktım neyi soracağıma
-
ARKADAŞLAR DEFTERDARLIK ICIN BIR MULAKAT GRUBU VAR MI TELEGRAM YADA WHATSAPP RICA ETSEM BANA GIRIS LINKINI GONDEREBILIR MISINIZ
-
Arkadaslar ticaret hukuku başlangıç hükümlerine sirket hukuku ve kiymetli evrak hukuku dahil mi ? Cunku dahil diyenler var .
-
Arkadaslar kurumici alıma dur demek icin forumdaki linkten ulaşabilirsiniz. Buna dur demezsek alım falan göremeyiz başka yakin zamanda. Dava yoluyla hakkımızı gere alacaz inşallah birlik olmazsak daha çok hakkımız yenir.
-
@deen hakimlik mülakatında bize kapıda ki görevli bizim tercihimize bağlı olduğunu söylemişti çıkarmak zorunda değilsin ancak komisyon yüzünüzü görme taraftarı demişlerdi.
-
Maske takma keşke zorunlu olsa vaka sayısı bugün 30.000'e dayandı. Riske atmamak lazım hem kendilerini hem de aday ve adayların ailelerini.
-
Bu vakalardan sonra zorunlu tutulur mülakatta tahminimce.
-
Şu maske olayı gözlükle çok kötü oluyor nefes aldıkça gözlük buhar buhar oluyor bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar.