2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@asımus
komisyonların aynı olduğu konusunda bilginiz kesin mi hocam? yoksa tahmin duyum felan mı?
bu arada soru paylaşma konusunda ben de soruların paylaşılmaması taraftarıyım. -
İlk defa Show Tv ana haberde az önce kurumiçi haksızlığını dile getirdi spiker İibf lilerin haksız rekabet içinde olduğunu bildiklerini bu durumu pazartesi ana haberde ele alacaklarını duyurdu sizlerde Show tw whatsap hattına durumunuzu kısaca iibf nin hikayesini gönderin dedi.Herkes kısaca bir durumunu mağduriyetini gönderirse daha etkili olur arkadaşlar ilk defa iibf bu kadar güçlü ses duyurdu sesimizi kesmeyelim yıllarımız emeklerimizi kurumiçinde zaten maaş alan insanlara yedirmeyelim duyuralım tweetleyelim
-
@poncik hocam size bir sorum olucak ben mülakat kitabı aldım Adem kılıç içinde bir sürü değişik hiç duymadığım terimler var sizce o kitaba mı bakmak daha verimli olur kendi kpss kitaplarım mı ?
-
@duha hayır hocam kesin değil iki mülakatı da hazine yapacağı için aynı komisyon olabileceğini söyledi bir arkadas bi de mülakat yerleri de aynı genel müdürlükmüş sanırım ama net bilgim yok bu konuda
-
@asımus
anladım hocam teşekkürler. -
@lannisjk zaten il il farklı bazılar bir günde bitiyor madem bu kadar rakiplerini önemsiyorlar en azından kendi illeri bitene kadar bekleyebilirler. Ama alakasız bi ildeki insan da sorulan soruyu öğrensin sonuçta rakip değil.
-
@deen hocam nerden istiyorsanız ordan calısın derim lakin vakit ztn cok az kaldı gözünüze carpan şeylere birde kendi bölümünüze daha cok özen gösterin yoksa bütün derslerin kavramlarına hakim olmak falan imkansız
-
@poncik hocam haklısınız çook teşekkür ediyorum size kendi bölümüm iktisat son dörtlüye bakmayım diye düşündüm zaman az yanlış bi düşünce mi sizce
-
Valla kardeşim bnm bölümde iktisat o konuda bnde kararsızım müfredatta sayılanlarda yok ama iktisat mezunuyuz diye de yüklenebilirler şahsen bn ne kadar mülakat girdiysem makro mikro para banka uluslar sordular sağolsunlar o yüzden en azından son bikaç gün bikaç cümle söylicek kadar bakmakta fayda var ama işte brzda şans işi bakarsın iktisat sormazlar bile bir standardı olsa keşke ama yok
-
Silinmiştir
-
@poncik bana il göçte 1 tane bile iktisat sormadılar. Tamamen şans ve komisyonun o anda ki ruh haline göre geliyor sorular.
-
Mülakat sorularının olduğu bir site var mı?
-
@scofieldmustafa hocam ben çalışıyorum ama sonra çalıştığımdan cümle kuramıyorum nasıl yapcam sınavda bilemedim
-
@deen çalışırken sesli çalışın konuya hocam. Sanki birisine anlatıyormuşsunuz gibi. En faydalı yöntem bu olacaktır. Jest ve mimiklerinizi de kullanmayı ihmal etmeyin.
-
@scofieldmustafa çok teşekkür ediyorum
-
Arkadaşlar o an heyecandan doğru aktaramaz bilemezsem soruyu kesin elenir miyim
-
Hayır hocam. Ben bir kurumun mülakatında İşletme bölümünü bitirdiğim halde işletme bilimi nedir sorusuna çok saçma cevap verdim heyecandan. Ya da başka bir mülakatta bana pazarlama sordular bana pazarlama değil muhasebe sorun dedim birkaçını cevapladım 2 tane muhasebe sorusunu bilemedim. Benim gördüğüm kadarıyla verilen cevaplardan öte senin duruşunu ve konuşmanı inceliyorlar. Yani bilgiye takılmayın bence.
-
Güzel kadrodur, hatta en iyi taşra kariyer mesleği olabilir.Zamanında cok istemistim, 2015 yılındaki sınavını bir soruyla geçememiştim
Kazananlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun, mesleğin yarın birgün iyi yerlere gelme ihtimali oldukça mümkün görünüyor, meslek içinde iyi yerlere gelme ihtimaliniz de mevcut.Hatta mevcut isim nedeniyle valiligin defterdar uzmanlarina inceleme/denetim yaptırdığına, bazı defterdarliklarda "defterdar uzmanlari koordinasyon kurulu" diye ayri bir birim olduguna ve bu kurulun başındaki koordinator uzmanin mudur doğrudan, müdürlükleri bypass ederek Defterdar ile yazistigina sahit oldum.Bunlar meslek adına guzel şeyler. -
@muhmul5811 peki geçtiniz mi hocam ?
-
Ticaret hukuku(başlangıç) diyor yani şirketler ve kıymetli evrak yok doğru mu anladım arkadaşlar?