2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@muhmul5811
bana pazarlama değil, muhasebe mi sorun dediniz? bu özgüvenle elenmiş olamazsınız sanırım hocam -
Evet hocam birisini geçtim. Diğerinde de Türkiye genelinde 1.yedeğim.
-
@duha Hocam ama çaresizdim. Özgüvenden öte çaresizlik demek daha doğru olur. O işe çok ihtiyacım vardı. İnsan zorda kalınca risk almak durumunda kalıyor
-
Ticaret hukuku başlangıç denilmiş, md 1-10 arası mı oluyor ?
-
Arkadaşlar belgeyi nerden çıkarttınız yardımcı olabilir misiniz ?
-
@deen sinav.hmb.gov.tr buradan bilgilerini girip ulaşabilirsin
-
@estergon-kalesi hepsi değilmi ya , ticaret işletme , şirketler ve kıymetli evrak öyle biliyorum hocam .
-
@karar Ticaret (başlangıç) yazıyorum hocam konular arasında, siz de bir bakın isterseniz
-
@estergon-kalesi Yazıyor
-
@estergon-kalesi işin aslı kıymetli hocam iktisat ve muhasebe bir de güncel ekonomik gelişmelere bakıp gireceğim hukuk defterdarlık mülakatında sormazlar gibi kasmayın belkide sevmediğim içindir bilemiyorum:)
-
@karar sanırım haklısınız hocam, iki hafta kalmış zaten.
-
@mvulku çok teşekkürler
-
ARKADAŞLAR TURK VERGI HUKUKU VE VERGI SISTEMINDEN SORU SORULACAK MI KONULARINA BAKTIM YOK GOZUKUYOR BANA YARDIMCI OLUN ZAMANIM COK AZ 10 GUN KALDI MULAKATIMA
-
@mvulku Başvuruya açık ya da başvurabileceğiniz bir sınav bulunmamaktadır yazıyor bende.
-
@ihc42 sınavlarım bölümüne girerseniz çıkıyo hocam
-
@samettin Dostum o anki komisyonun ruh haline bağli olarak akıllarına gelen herhangi bir şeyi sorabilirler önerim kendi bölümünle ilgili konulara göz atmak. Geçmişte bir mülakatta Kıbrıs barış harekatinı anlatmami istemişlerdi ben 40 yıl oturup alan çalışşam ne fayda Ondan dolayı panik yapmadan bölümünle ilgili ana detayları calısmanı öneririm gerisi şans kader ve kısmet
-
Teşekküler hocam
-
Teşekkürler
-
@sokrates12 hocam günaydın sizce para banka çalışmanın çok gereği var mı ilana yazmamışlar
-
@deen Gunaydin hocam sorular eğer kura seklinde sorulmuyorsa yani önceden hazırlanmadıysa genelde mülakat komisyonu aklına geleni soruyor.Bundan dolayı sorular detaylı değil oldukca yüzeysel oluyor. Karşimızdaki mülakat komisyonu akademik personel değiller sonuçta sorulsa bile örnegin m1 nedir para pol araçları nedir tarzinda sorular gelir diye tahmin ediyorum. Bolumumuz iktisatsa bir kez uzerinden geçmek faydalı olabilir.