2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Arasak bi faydası olur mu ki arkadaşlar ?
-
@norm yok hocam benim bilgim malesef
-
Arkadaşlar ben aradim bugün beyefendi açtı 5 komisyondan ayrı ayrı liste gelecek daha gelmedi komisyondan dedi geldiği an açıklayacaz dedi aynı zaman da bugün olur yarın olur başka gün olur bilgileri olmadığını söyledi aramanızda fayda var arkadaşlar bilginize genç bir aday konu ile ilgili bilgisi olmadığını en son bana belirtmişti...
-
@komyrd evet dostum sana belirttiğim gibi irtibat halinde değilim malesef hiç bir bilgim yok
-
arkadaşlar sağlam bir duyumu olan yok mu lütfen bekleyecek mecalim kalmadı:(
-
Bugün de bitti arkadaş biri çıkıp bir açıklama yapmaz mı ya diyin ki 1 ay sonra 1 yıl sonra bişey diyin artık yaprak kımıldamaz mı ya?
-
Sorup soruşturan yok mu acaba ne zaman açıklanacağı konusunda ?
-
Bugün zaten resmi tatil , aciklanmazdi. Cuma belki artık.
-
Ya çok mu zor şu vakit açıklayacaz demeleri. Çok mu zor 2 ay içinde açıklayacaz demeleri ona göre beklentiye gireriz. Guy mülakatı yaklaşıyor ve konsantrasyon sağlayamıyoruz...
-
Ben artık açıklanmasından umudu kesip Guy mülakatına çalışmaya başladım bugün
-
Mülakatın açıklanma süresi belirsiz ve uzun oldukça insanın atanmaya olan inancı da azalıyor
-
@paretowilfredo Üstad bizim sonuçlar hakkında bir duyumunuz var mı?
-
@jokerface KPSS’ye de çok az kaldı hocam . Stres dört bir yandan sarmış durumda beni
-
Beklemeye devam mı yine
-
@jokerface tam olarak bu.
Kesinlikle doğru. Mulakattan çıkınca iyi gecti , su zamana kadar acabalarla doldu -
Hergün bugün açıklanır umuduyla güne başlayıp mesai saatinin bitimine kadar telefon elimde bekliyorum . Şu süreç sınava hazırlanmaktan daha stresli...
-
Bence bu haftada gitti. Artık açıklanmaz bu gidişle
-
Her seyden cok bu yoruyor insani. Gunlerden beri bu ve baska mulakat sonucumu bekliyorum , hicbir sekilde hayatima devam edemiyorum. Olumsuz sonuclanmasi halinde yasanan hayal kirikligindan bahsetmiyorum bile..
-
@yelloww umarım biri hayırlısı ile olur hocam , cidden öyle. O kadar bekleyip hayalmkurup olumsuz olması insanı yıkan bu...
-
@yelloww ben artık açıklanana kadar forumlara girmekten vazgeçiyorum yoksa ciddi anlamda sağlık problemleri yaşayacağım. Hiçbir şey olmamış gibi ders çalışmaya devam edeceğim hocam , başka çaresi yok.