2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gedson Maalesef bir bilgim yok , benim mülakata denk geldiği için orada sormuştum değiştirmem gerekli mi diye , tabi dilekçe yazın konuyla ilgili dediler bizi mülakat için içeri alan kişiye teslim etmiştim dilekçeyi . Arkadaşlar mülakat sonuçları için bir numarayı arıyorlar ya isterseniz orayı arayıp oradan bilgi almayı deneyebilirsiniz .
-
@mrvdgngnc, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gedson Maalesef bir bilgim yok , benim mülakata denk geldiği için orada sormuştum değiştirmem gerekli mi diye , tabi dilekçe yazın konuyla ilgili dediler bizi mülakat için içeri alan kişiye teslim etmiştim dilekçeyi . Arkadaşlar mülakat sonuçları için bir numarayı arıyorlar ya isterseniz orayı arayıp oradan bilgi almayı deneyebilirsiniz .
Sağ olun hocam. Değiştirsem bile iş işten geçti belki en geç bir haftaya açıklanır. Eğer bu yalan beyan vermiş diye düşünürlerse halim yaman. Halbuki o ara eski yer yazılıydı sonra kafama dank etti ve mülakattan sonra dedim bu adresi de değiştireyim diye. Bir kaç kişiye sordum onunla elenmezsin dediler ama şu telefon numarası da bakmıyor ki
-
@gedson hocam bişey olmaz sadece evinize işe başlama tebligatı gelmez. Ne zaman başlayacağını eğer olursa hangi ili kazanmışsan oradaki yetkilerle iletişime geçip öğrenirsin.
-
@gedson hocam ben de mülâkatta alışkanlık heyecandan eski adresimi söylemişim. Bi sıkıntı olmaz herhalde ya.
-
@hayırlısıı, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gedson hocam ben de mülâkatta alışkanlık heyecandan eski adresimi söylemişim. Bi sıkıntı olmaz herhalde ya.
Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama insan tedirgin oluyor. Şimdi sen heyecandan yanlış söylemişsin bir şey olmaz. Ben başvuruda eski adresi yazdım o zaman nüfusa da o kayıtlıydı ona da bir şey olmaz. Bazı şeyler uzadıkça çok şey düşünüyoruz
-
Tükendik artık...
-
@hayırlısıı mülakatta benim de ikametgahım farklı yerdeydi ama ben farklı yer söyledim ya i ikamet ettiğim ili söyledim. Komisyon bana kanuna karşı hile mi oluyo yani bu dedi. Sonra halkbank için ikametimi taşıdığımı söyledim ama hoş karşılamadılar açıkçası.
-
Hmuy 49. Günde açıklandı, duy 41. Gününü bitirdi ,sınava 1200 kişi girdi 300 kişi atanacak,her gün herkes umut edip hayal kuruyor,bu süreci bu kadar uzatmak 900 kişinin umudunu çalmak ne kadar kolay,yazık gerçekten yazık,kendi duyumlarimda dahil tutmadı ,gerçekten bilgisi olan sağlam duyumu olan varsa paylaşsın en azından gelmeyecek ise bekleyip durmayalım burda , illaki birileri bir şey biliyordur korkmayın yazın uzayacagi kadar uzadı zaten yanlış sistemin yanlış işleri aynı devam ediyor ne desek boş....
-
Bu sistemin değişmesi gerek hep aynı senaryolar çok uzun süre bekliyoruz ve zaman ömrümüzü tüketiyor kimsenin umrumda değil.duy açıklansa yarın guy da böyle olacak sgk da böyle il göç te vmy de...kısır döngü içindeyiz.mülakatı ayrı dert açıklanmasını beklemek ayrı dert.
-
Bari bu kadar beklemeye yedek liste fln yapsalar, haziranda 2 3 kurumun mulakati var ordan kazananlarda ayiklanir
-
Büyük ihtimal haftaya açıklanır. 27 Mayıs tam 48 gün oluyor.
-
Her gün artık bir önceki günün beklentisini de taşıyor ve taşıyor olacak, o yüzden her günün beklentisi ve yükü de ağırlaşmış oluyor, en kısa sürede bu yükten hayal ettiğimiz şekilde kurtulmamız dileğiyle.
-
Her gün hayal kuruyorum. İstemesemde kendmi rüyanın icinde buluyorum. Ataninca yapacaklarimi sayıyorum. İnsanlar hep ogrendinmulakata girdiigimi artık. Söyleme taraftarı degildim. Memleketimi yazdım diye apayrı bir heyecan. Herkes senin olmustur çok çalıştın havasında. Ne bilsinler yaşlı başlı insanlar mulakat sistemini. . hakkımızda hayırlısı olsun insAllah. Gönlümüzden gecen olsn. Çünkü ben guyda ilk gundeyim. Ama kitap açamadım
-
Bende memleketime yakın bir yer yazdım bakalım ne olacak.inşallah olur çok istiyorum
-
@samettin insAllah 🤲 kalbimizdeki olsun
-
Yarın yayımlanması için çok uygun bir gün değil mi sizce?
-
Hocam aman ümit etmeyelim yoksa daha da zor oluyor şayet açıklanmazsa.
-
@saul-goodman, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Hocam aman ümit etmeyelim yoksa daha da zor oluyor şayet açıklanmazsa.
Güzel tespit ne kadar fazla şey beklersem o kadar erken ve büyük çöküş yaşarsın. Ben elendiğimi ve haftaya cumaya kadar açıklanamayacağını düşünüyorum. Beklentim az olsun ki olur da olumlu olursa sevincim yüksek olsun hüznüm az olsun.
-
Abv böyle düzenin. Hayırlı cumalar.
-
Mübarek günde yok mu bir duyum dostlar boşuna sayfa yenilemeyelim.