2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@michels27 evet ya gerçekten hocam hmuy da duyum vardı bizde o da yok
-
şuan hmuy kazananlar evraklarını teslim ediyorlar son gün 31 mayıs acaba onların işleri bitince mi duy u açıklayacaklar sonuçta aynı yer ilgileniyor hepsiyle
-
Bugün kurumu aradım şimdi yine arkadaşlar listeler komisyondan gelmedi dedi beyefendi,çok uzadı ne zaman açıklanır dedim,biz sadece açıklama birimiyiz dedi bilmiyoruz dediler her zamanki gibi ,her gün arayan arkadaşların olduğunu , günlük aradığımizi ama bir şey değişmeyeceğini bize geldiğini an bekletmeyiz açıklarız dedi ,hmuyda mesai yapıp bekletmeyip gelip çalıştıklarını söyledi ,bakalım bugünde bekleyelim mesai bitene kadar ,...
-
Hiçbir şeye odaklanamıyoruz istesek bile aklımız hep burada acaba diyerek sürekli sayfayı yeniliyoruz.
-
Hmuy u saat kaçta açıklamışlardı arkadaşlar hatırlıyor musunuz
-
@deen aksam 5 civarı
-
@iibflibiri teşekkürler hocam
-
@gencbiraday hocam yeni bir duyumunuz var mı varsa bizleri aydınlatsanız ne güzel olur saygılar
-
@Bozkırlı bozkırı @ginikatsayisi @mm0660 bir bilginiz var mi hocalarım? Duyum istiyoruz
-
@iibf-93 malesef hocam
-
Kurumu arayan arkadaşlar ne zaman açıklanacak diye sormayın,komisyondan listeler elinize ulasti mi diye sorunuz,hmuy da açıklanmadan listeler elimize geldi hazırlıyoruz açıklayacaz demişlerdi,bu şekilde sorarsanız her gün aradığımızda en azından birimize listeler geldi calisiyoruz derlerse bir iki güne açıklanacağını anca o şekilde öğrenebiliriz bilginiz olsun ...
-
Kurumu aramak isteyenler bu numaralardan ulaşabilir, 0312 415 20 54 ve 0312 415 20 55 , unutmayın komisyondan listeler geldi mi diye sorunuz ,beyefendi genelde cevaplıyor aciklamada bulunuyor, hanımefendi pek konuşmuyor hayır diyor ,bilginize...
-
Gerçekten bu forumun bizler için ne kadar kıymetlı olduğunu bugün bir kez daha anladım. Biraz önce arkadasım gvs yapılıyormuş o yüzden açıklanmıyormuş dedi güldüm sadece Bu telegram gruplarında o kadar bilgi kirliliği var ki herkes konuşuyor bilip bilmeden ve asıl bilgi alabileceğimiz burdaki değerli insanları da o saçma sapan telegram grupları yüzünden kaybettik çünkü sorduğumuz zaman cevap alamıyoruz bu başlık neden bu kadar sessiz diye düşünürken meğer o gruplarda saçma sapan tartışmalar yüzünden sessizmiş. En başka değerli insan @paretowilffredo bundan önceki SGK denetmenliği ve guy mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgi vermişti söyledikleri gerçekleşmişti biz hala gvs yapılıyor kafasında devam edelim
-
@ztrkrdvn hocam gvs yapılıyo olsa ne kadar sürer ki acaba ? Bir bilginiz var mı o konuda
-
Bu saate gvs mi kalır dostum : )
-
@gencbiraday her duyduğuma inanıyorum hocam artık o derece
-
Hocam gvs falan yok inanmayan böyle şeylere en son açıklanan hmuy da istenen belgelere bakın ne demek istediğimi anlarsınız
-
@ztrkrdvn @paretowilfredo doğrusu bu dostum
-
@kaimbey95 sinirden yanlış yazmışım dostum teşekkür ederim
-
@paretowilfredo sonuçlar hakkında duyumunuz var mı üstad ?Şu bilgi kirliliğine el atar mısın