2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@ztrkrdvn kesinlikle katılıyorum 40 gündür her allahın günü aynı muhabbet söyleyince de kızıyorlar hiç bilgi alamamaktan iyi falan yemin ediyorum değil ya hiç bilgi alamamak çok daha iyiymiş artık duyumu olmayanda bir şeyler saçmalayıp dalga geçmeye başladı açıklansa da kurtulsak artık
-
Gvs yoksa neden açıklanmıyor? Bence gvs var
-
Guyla beraber açıklanma gibi bir ihtimal uzak mı ?
-
Buradaki değerli insanları küstürmeseydik neden açıklanmadığını öğrenebilirdik ama gidip gvs saçmalığına inandık
-
Gvs olursa listeler açıklanır gvs formu veririz öyle olur dostum devlet 1200 kişiye gvs yapmaz hiç bi alımda görmedim böyle bişi lütfen inanmayın böyle saçma şeylere
-
Dostum bu süreçte olmaz dediğim çoğu şeyi gördüm ama o ihtimali yüzde 10 olarak görüyorum guy mülakatından önce açıklanacağını düşünüyorum
-
İsleyen surece göre ay sonunda aciklanmasi gerekiyor sanırım. Hmuy ile birlikte ilerlettiler genelde. Haftaya gelir umarım.
-
@ztrkrdvn ben ondan korkuyorum, yakın bi zaman olsa güvendiğimiz hesaplardan duyumlar çıkardı diye düşünüyorum.
-
@ztrkrdvn bende gvs ile ilgisi oldugunu düşünmüyorum hocam dediğiniz gibi insallah guydan önce açıklanır
-
HMUY yazmıştım, totem oldu:) GUY başlamadan açıklanması herkesin hayrına olacaktır...
-
@asım-us hmuy da da duyum yoktu hocam buda öyle olur belki
-
Bu duyuma neden bu kadar takılıyorsunuz ya. Başka işiniz yok mu ? Duyum alsanız ne değişecek çoluk çocuğun oyuncağı oluyorsunuz. Kurum ne zaman isterse o zaman açıklar alacağın duyum açıklanacağı tarihi öne çekmeyecek yada kazandığını göstermeyecek. Duyum aldım Temmuzda açıklanacak desem üzüleceksin yarın açıklanacak desem sevineceksin. Hayatınızı duyumlara göre değil gerçeklere göre yaşayın. Sonuçta 300 kişi alınacak 900 kişi yine masaya ders çalışmak için oturacak. Kimsenin oyuncağı olmayın pazartesi veya salı günü öğrenmeye çalışacam.
-
@iibflibiri inşallah hocam hayırlısı olsun
-
@ztrkrdvn
kesinlikle katılıyorum. başlık bu kadar sessiz kalınca dedim galiba millet telegramda konuşuyor bir bakayım. 2-3 gün arada baktım. geçen muhabbetler; biri duyum paylaşıyor 10 dk sonra biri tam tersi sonra duyumcular linçleniyor felan. en az 2 kez kavgaya denk geldim. bir de mesajların çoğunluğu arasında geyik yapan insanlar. yöneticiler de enteresan. dediğiniz gibi bilgi kirliliğine yol açıyor bunlar da. gerçek bilgiler gelse bile arada kaynaması işten değil.
insanlara anlık ileti girme şansı verince bu tür platformlarda düşünmeden yazıyor çoğu kişi.
ben de içinde bulunduğumuz bu sınav süreçlerinde forumun daha emniyetli ve verimli olduğunu düşünüyorum. -
@duha işin ilginç tarafı bi arkadaş benim yazımı orda paylaşmış beni de linçlemişler gelin burda tartışalım gerçeğini öğrenelim kıskanıyormuşuz onları orda bana sallayan yürekli kişiler gelin burda konuşalım sizi de kıskandığımız yok safi bilgi kirliliğisiniz söylediğiniz hiç bilgi gerçek çıkmamış sadece goy goy muhabbeti yapıyorsunuz. Sana diyorum MR. ve Zafer burda konuşalım gelin orda boş konuşmaya benzemez burası arkadan sallamakla olmuyor
-
@ztrkrdvn boşverin hocam kendi çaplarında eğlenmeye devam etsinler bari burayı kirletmesinler
-
https://youtu.be/u2iPUeuwTBw
Bu Vine Twitter için ama bence duy telegram grubu tam böyle: ) -
ARKADASLAR BUGUN BEN DEDIGINIZ NUMARAYI ARADIM ORADA CALISAN MEMURLA UZUNCA BIR SURE KONUSTUK DEDI KI SIZ YAZIN BIZI COK RAHATSIZ ETMESINLER HERGUN DEFTERDARLIK ICIN 100 KISI BIZI ARIYOR.BIZ MESGUL OLUYORUZ ISLERIMIZI YAPAMIYORUZ BIZIM ELIMIZDE OLAN BIRSEY YOK BIZ FELDIGINDE 1 SAAT DAHI BEKLETMEDEN ZATEN ACIKLARIZ DEDI.AYRICA TAM ANLAYAMADIM AMA GVS YOKMUS GALIBA SADECE ARSIV ARASTIRMASI YAPILIYORMUS BUNU BURADA YAZMAMI BANA SOYLEDI BENDE SOYLEDIGI ICIN YAZDIM IYI AKSAMLAR
-
@ztrkrdvn
salın hocam hiç gerek yok böyle şeylere. ben 2-3 gün kalıp çıkmıştım dediğim sebeplerle. ancak kıskanma durumunu tam anlayamadım ben. ben ordayken pek kıskanılacak bir durum yoktu. şuan ne var bilmiyorum da ne olabilir.
çok şükür girdiğimiz birçok sınavımız mülakatımız herşeye rağmen umudumuz ve inancımız var kimi neden kıskanalım.
muhabbeti bilmiyorum ama forumu kullanan telegram grubunu kıskanıyor gibi söylendi ise gerçekten sebebini öğrenmek isterim. -
@duha dostum ben de 2 3 gün kaldım baktım goy goy muhabbeti dönüyor çıktım. Yukarda yazdığım yazıda da kimseyi aşağılamadım sadece kendi düşüncemi paylaştım kimseye kötü söz söylemedim. Bana gelip gruba gelsin yazmış ben o gruptan sizin goy goy muhabbetiniz yüzünden çıktım zaten. Orda olamayan şeyler konuşuyorsunuz burayı da etkiliyorsunuz ayrıca ben neden Telegram grubu da var demiyorum kendime faydası olmadığını düşündüm çıktım ayrıca buradaki üstadlar neden bilgi paylaşsın ekran resmi alıp oraya atacaklar buranın anlamı kalmıyor gerçi kime ne anlatıyoruz dostum en iyisi muhattap hiç olmamak lütfen benim yazılarımı da orda paylaşmayın rica ediyorum