2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Yahu şu gvs ne demek arkadaşlar
-
@alexdecavo güvenlik soruşturmasıymış
-
arkadaslar haftasonu açıklanma ihtimali yoktu dmi
-
Hiç belli olmaz hocam bu saatten sonra ne yapacakları...
-
@komyrd doğru hocam haklısnız
-
@iibflibiri hocam mesaj kutuna bakar mısın
-
@komyrd hocam senin bir duyumu yok mu?
-
Haftasonu açıklanmaz hocam, beklentiye girmeyin lütfen. Kişisel görüşüm. Esen kalın.
-
sitedeki duyurunun ilk birkaç kelimesini görünce ufak çaplı bir kalp çarpıntısı yaşadım
-
@hayırlısıı sitedeki son yayınlanan yazıya bakarsak bu iş belli olmazmış, inşaAllah yanılırım.
-
Yani her an her şey olabilir hocam
-
defterdar yardımcılığı mülakatı hmuy evrak tesliminin bittigi günr koyulmuş ben hâla sonuçların haziranda açıklanacağı düşünüyorum(olumsuzluk yayma diyip yüklenmeyin lütfen hepimiz isteriz bugün açıklansın sonuç da )
-
Guydan sonra olmasın bari ya çoğu kişi feragat edecek yazık olur çünkü
-
@jokerface ben atanirsam mülakat öncesinde mülakata bile gitmiyecegim
-
@hopefully bazıları atanınca şehri beğenmiyor. Yine giriyor. Bu dönemde bile.
Keşke herkes böyle duyarlı olsa.
Hatta yedek kadro olmadığı durumda direk kadroyu yakan biliyorum. Ne denir ki bunlara
-
@buzdevrisid valla hocam herkes vicdanıyla hareket etmiyor bu yüzden bu tarz kadro boşlukları oluyor. İnşaAllah herkes duyarlı olur bu konularda
-
Ben artık anlam veremiyorum neden aciklanmadigini. Söylesinler abi yetistiremiyiruz 2 ay daha bekleyin deriz tamam arkadaş 2 aya kadar gelmez sonuçlar herkes hayatını ona göre planlar ama bu ülkede galiba kimse kimsenin umurunda değil özellikle iibf ye karşı
-
Defterdarlık Duyurusunu görünce açıklandı sandım yüreğime indi cumartesi cumartesi yapilir mi bu
-
@hopefully Allah nasip ederde ben de atanırsam guyun mülakatına gitmem.
-
@hayırlısıı inşaAllah ataniriz hocam