2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Hayır hocam herhangi bir bilgim yok malesef olsa emin ol sizlerle anında paylaşırım
-
@gencbiraday tabi şüphemiz yok.
Teşekkür ederim yinede. -
Arkadaşlar hiç mi bir duyum yok. Hmuy adamlar baya duyum alıyordu bizimkiler neden duyum alamıyor
-
@hopefully ben humuy da duyum hatırlamıyorum. Onlarda bizim gibiydi sanki, yanılıyor muyum
Kimsede o gün açıklanacağını bilmiyordu sanki , onlarada sürpriz olmustu -
@adamsmiths ben de böyle hatırlıyorum.
-
@adamsmiths birisi cuma açıklanacak dedi salı geldi sonuçlar
-
Arkadaşlar duyumu olan yok mu ? Neredeyse guy mülakatı olacak hala ses yok.
-
Arayan var mı bugün arkadaşlar
-
telegram da her hafta biri bu hafta açıklanacak diyor bin kişi illaki biri tutturacak açıklanmasını ben de haziranın ilk haftası diyorum tamamen his
-
@urfaspor63 hocam duyum alabildiniz mi?
-
Sanki 2021 senesinde hic aciklanmayacak gibi hisleri olusturuyor bende..... yaprak kipirdamiyo... maliyede ...... BIZI UNUTTULAR
-
Arkadaşlar boşuna beklemeyin. Gidin guy mülakatına çalışın hazirana kadar açıklanmaz. Bari Guy dan olmayın.
-
@marmarakazim dostum listelerin hazır olduğunu bir kaç kurumdan atamaya ilişkin yazı beklediklerini bu yazılar gelince açıklanacağını duydum. Tarihle ilgili bir bilgi alamadım malesef ama yakın zamanda prosedürlerin tamamlanıp açıklanacağı bilgisini aldım.
-
@urfaspor63 bir kaç kurumdan kasıt ne hocam. Teşekkürler bu arada bilginiz için
-
@urfaspor63 Teşekkürler
-
@ynsss4 hocam prosedür nasıl işliyor bilimiyorum sorduğum kişiye prosedürler nedir diye sormak sizinde bildiğiniz gibi nezaketsizlik olurdu.
-
Hocam dönüşünüz için sağ olun. Umarım süreç dediğiniz gibi tez vakitte sonuçlanır.
-
@urfaspor63 hocam listelerin hazir olmasi bu imza prosudurler bi haftalik surec seklinde mi islerki...bu arada tesekkur ederiz verdiginiz bilgi icin.
-
@mrvguy hocam kurumun çalışma şeklini bilmiyorum umarım hepinizin hakkında hayırlısı olur. Sizin ve ailenizin yüzleri güler inşallah. Umarım yaradan Bu necip millete hizmet etme şerefine bir gün ulaştırır. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Allahaısmarladık.
-
@urfaspor63 bu hafta gelmez o zaman sonuçlar