2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@paretowilfredo üstad bilgi alabildiniz mi?
-
@blueberry ustad artık buralar ile ilgilenmiyor
-
Kpss sabah 8'de açıklanmıştı ne güzel. Kurumlar neden bu kadar insanların umutlariyla oynuyorki.
Cok mu zor anlamıyorum. Surec boyunca 3 tane strese bağlı hastalığım çıktı.
Daha da var mı bilmiyorum. 5 senedir artık yordu.
Bu sene zaten son. İnsAllah suraya atandık yazmak nasip olur. -
Yazıp yazmamakta çok kararsız kaldım ama buradaki çoğu arkadaşımın yaşadığı stresi gördükçe yazmak istedim. Guy mülakatından önce açıklanacak arkadaşlar açıklanmazsa çok büyük sürpriz olur o konuda gönlünüz rahat olsun şahsi fikrim bu hafta çok ümit etmemek gerek açıklanırsa da linç etmeyin beni 1 hafta tatile çıkıyorum biraz kafa dinlemek gerek sağlıcakla kalın
-
@ztrkrdvn anlasildi hocam zati surda guy mulakata ne kaldi .bu hafta da yoksa haftaya son haftamiz kaldi hazine den daha uzun surdu resmen...
-
@ztrkrdvn duyumunuz sağlam yerden mi hocam. Malum artık herkes kafasına göre birseyler söylüyor o yüzden sordum
-
@gencbiraday hocam tekrar sorabilir misiniz arkadaşınıza?
-
Hocam siz de böyle diyince, bu hafta için ümitliydik o da kursağımızda kaldı. Benim görüşüm bu hafta perş cuma demiştim, yine aynı görüşteyim nedense.
-
Ne zaman hangi gün açıklanacağını kimse bilmiyor onun için bugün olur yarın olur bu hafta olur haftaya olur her an açıklanabilir hepsi olabilir sakince bekleyelim derim ben ...
-
@komyrd haklısın hocam
-
@hayırlısıı Ben haftaya bekliyorum
-
Neler dönüyor komisyon da neler gariban adaylar acaba soruyu yanlış mi cevapladım acaba birseyi yanlış mi soyledim diye düşünüyor . Dayilarin savaşı olmadigini bilmeyen yoktur herhalde .
-
@bybredd bir ihtimal be hocam belki vicdanlı insanlar vardır aralarında
-
Komisyonluk bir durum kalmamıştır zaten, komisyonun işlevi biteli çok olmuştur.
-
İyi kötü artık bu hafta açıklansın bitsin . Sinir stres sahibi olduk iyice
-
@bybredd, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Neler dönüyor komisyon da neler gariban adaylar acaba soruyu yanlış mi cevapladım acaba birseyi yanlış mi soyledim diye düşünüyor . Dayilarin savaşı olmadigini bilmeyen yoktur herhalde . O dayı dediginiz şey mülakattan önce olmuyor mu oluyorsa. Mülakattan sonra niye olsun ki? Yoksa referans mülakattan sonra mi oluyor?
-
@estergon-kalesi listeler dolaşıyoda nerde bilmiyoz
Yinede haftadan umutluyum . -
@karar @bybredd dayı savaşı diyor. Eğer dayı savaşı varsa bu mülakattan önce olmuyor mu? Mülakattan önce zaten dayı maýi bilmiyorum ama onlar referans oluyorsa olur. Mülakattan sonra kim niye referans olsun. İş işten geçmiş olmuyor mu? Bunu @bybredd e soruyorum ve diğer kişilere. Şu an dayilik bir şey yok bence o yüzden açıklanmıyor
-
@gedson meşhurdur bizim mülakattan önce mülakat olur diye sözümüz var .
Acımasız düzen allah kurtarsın . -
@karar Beklenen de erken olur Hayırlısıyla inş.