2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Şunu unutma kıymetli dostum @EsTerGon-Kalesi
elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez . Taşrayı önemseyen yok ayrı bizi düşünen hiç olmadı bu da apayrı . Fazla uzamaz gibi inşlh . Elbette hayırlıysa olsun . -
Bugün 48. Gün , artık haykırmak geliyor icimden.
Neden yani , alt üstü tasraya 300 adam yerlestireceksin. Oynanan umutlara deymiyor elenenlerin sayısını düşününce.. -
Bir önceki alımda 1 hafta sonra aciklanan sonuclar şimdiki alımda 2 aya yakındır bekliyor. Çok merak ediyorum prosedür dediğimiz şey alımdan alıma değişen bir şey midir?
-
Sanırım Personel Genel Müdürlüğü çalışanları listeleri yayınlamayı unutup hep beraber Peker'in videolarını izliyorlar. Bu onlara mutlaka daha ilgi çekici geliyordur ve 47 günün üzerine başka bir açıklama yapmakta zorlanıyorum artık. Keşke onlar da 'Borçlanma Genel Müdürlüğü' kadar aktif çalışsa. Neredeyse her gün borçlanma ihalesi yapıyorlar. Öncelik meselesi yani
-
Çoğu kişi GUY'a da girecek ve mülakat tarihi yaklaştı...
-
Arasak bi faydası olur mu ki
-
Hocam beklemeyi artık bırakın ve guya bakın çünkü sonuçları haziranın ilk haftası açıklanacak. Guydan önce ama haziranda.
-
@saul-goodman hocam duyum mu tahminmi
-
@saul-goodman haydaaaaa ....
-
@saul-goodman kaynak nedir hocam ?
-
@saul-goodman haziranın ilk haftası yani haftaya demek.istiyorsun heralde.
Kaynak ne peki ?
Kesin bilgi mi , emin miyiz ? -
@adamsmiths saul arkadaşımın duyumuna ithafen demiyorum ama bu duyum işleri maliye de pek tutmuyor gördük bunu. Olaylar imzalar anlık gelişiyor sanki ve önümüzdeki hafta son zaten guy öncesi açıklanması herkes için daha hayırlı olur.
-
@ynsss4 işin ilginç yanı duyumlar hiç kesilmedi her güne yeni bir duyumla başladık böyle böyle 45 günü devirdik şahsen hayırlısı ile asıl listede olacaksam bi 45 gün daha beklerim bünye alıştı artık
-
Nerdeyse her gün telefon alıyorum Durumu bilen aile bireylerinden, ne oldu? açıklanmadı mı ? Diye. Verdiğim cevap ise klasik olarak “Bugün yarın belli olur” oluyor. Böyle diyerek haftaları devirdik, 1-2 hafta daha bekleriz bu kadar beklemişken ama işin sonunda Allah korusun olmazsa, karşı argüman olarak ne sunacağım, ne cevap vereceğim inanın bilmiyorum. Her ne kadar akla getirmesekte, Kazanandan çok kaybedenin olacağı bir mülakat sonucu bekliyoruz. Bekleyişimize değecek bir sonuçla karşılaşırız inş, diyecek başka bir şey yok zaten .
-
Silinmiştir
-
@estergon-kalesi haklısınız. Bende de durumlar. Sürekli haftaya açıklanır demekten bıktım...
-
Arkadaşlar gerçekten ben de sürecin içindeyim ve çok sıkıldım ama haftaya açıklanacak diyorum. İnanın ya da inanmayın sizin bileceğiniz iş fakat önünüzde %50 şansımızın olduğu bir mülakat var o yüzden bırakın artık şu duyu da guya odaklanın ya da başka bir şeyiniz varsa onu yapın çünkü bu hafta da açıklanmayacak. Allah emekleriniz karşılığını verdin inşallah. Başarılar.
-
@akın-0 aynı durumdayım. Hergun arıyorlar. Ve cevap veremiyorum. Olumsuz olursalari da dusunmek zorundayiz ama sanki atanmis gibi kendimi hep odakladigimi hissettim bu atamaya.
300 kişi birde .. herkes umutlu.. kimisi dua ediyor , kimi kötü niyetlilerde vardır ki olumsuz haber bekliyor. Hakkımızda hayırlı olan atanmak olur insAllah -
Temenni ettiğimiz gibi de olur inşallah.
-
ANLASILDI BU HAFTADAN DA HAYIR YOK HAZINEDEN DAHA COK UZADI SANKI CEZALANDIRILIYORUZ... HAFTAYA BEKLICEZ HER HAFTA GIBI.. ALLAH BUYUK HAFTAYA BARI PAZARTESI ACIKLASALAR..