2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@jokerface vmy süreci ve guy mülakatları başlamadan bizimkini bitirirler diye düşünüyor herkes.
-
@scofieldmustafa inş hocam temennimiz bu yönde
-
Mülakattan ilk çıktığımda tamam dedim bu sefer olcak galiba ama o düşünce yok şu an gerçekten.hevesimiz kalmıyor bir noktadan sonra.
-
Mülakattan çıktığımda geçmiş olsun kızım dedim . Unut yoluna devam et . 28 kasımda ilan geldiği andan beri sancalı , adaletsiz , umursamaz aslında biraz her ilan gibi ama daha fazla etkileyeni olduğundan çok kişinin canı yanacak hemde taşra için .
Sonuç ne olursa olsun değmicek bu kadar beklemeye ve uğraşa yinede 300 kişinin ekmeği , inşlh yerine gider bizim olmasada . -
Bugünde bitiryor... bitmeyen tek şey çile
-
haftaya da açıklanmazsa pek anlamı kalmayacak ne zaman açıklanacagının yoksa kazananlarda girecek.. inşalAllah önümüzdeki hafta hayırlısıyla açıklanır
-
Her sekilde haftaya kaldi resmen. Daha da umit etmiyorum .... en uzun bizimki surdu pes valla...
-
@norm evet tek umut haftaya kaldı zaten olmazsa sgkya başvuran da çok olacaktır
-
Allah’ım sen sabır ver ya
-
Kusura bakmasınlar ama AÇSHB ve HMB kadar personel alımında lakayıt bakanlık daha görmedim. Sorun alınacak kişi sayısının az ya da çok olmasında değil asıl sorun 'iş ahlakında'. 50 günü geçtim, sonuçların bu zamana kadar kalması bile ayıp.
-
Yine yazık ettiler..
-
@jokerface hocam süreç komple sıkıntılı . Misal guy duydan önce sınavı olacaktı olmadı ve ertelendi böylece duy öne geldi . Guy süreci daha evvel bitse guy olanların bir çoğu duy denemeyebilirdi nereden baksanız 400 kadar merkezi kadro var guy da. Duy birçok yer ilçe o yüzden sgk ile pek alakası olacağını sanmıyorum yani başvurur herkes . SGK zaten gene sona kaldı ona diyecek birşey yok birde 50 kişi . Nereden bakarsak sıkıntılı yani . Hepsi kurumların birbirinden bağımsız olmasının problemi.
-
Öğretmenlerin sistemi ne güzel her şeyin tarihi önceden biliniyor. Mülakat tarihi, tercih tarihi, mülakat açıklanma tarihi hatta göreve başlama tarihleri bile belli. Biz de bunları planlamak çok mu zor anlam veremiyorum. İlan yayınlanırken şu tarihte kurum sınavı şu tarihte sonuç açıklama denemez mi? 2 ayımızı hiç ettiler!
-
@ginikatsayisi sizlerin transfer duyumu veren evrenchicago ile bir akrabalığınız filan var mı oda hep transfer duyumu verirken imalı konuşuyor
-
kimi duyum almaz uydurur insanları kandırır kimi duyum alır şifreli konuşur kimi bir şey der sonra insanlar onun ne kastettigini bulmaya çalışır hakim gibi yorum yaparak boşluk doldurmaya çalışır falan.. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin bu devirde
-
@norm en iyisi hiçbir mecrayı takip etmemek aslında duyumu batsın herkesin artık açıklanınca nasılsa öğrenicez ztn 2 bekledik olan oldu ztn bu saatten sonra duyum gelse ne gelmese ne iş işten geçtikten sonra şurda kalmış guya bir hafta ztn pehh
-
Acaba Pazartesi arama etkinliği gibi bir şey mi yapsak ? Guy’un yaklaştığını filan belirtsek belki ilgili yerlere aktarırlar bi umut
-
Hayatımızdan 1 gün daha gitti.bu yapılanı da unutmayacağız.
-
Şu saatten sonra duyum felan boş. Oturup beklicez.
Bu sınavı unutuyorum , ister açıklansın ister açıklanmasın. Kimse aklımızla alay etmesin en azından.
Birine bir iyilik yapacaksan, güzelce soylersin. Karşı tarafında anlayacağı dili kullanırsın. Burda kimse laf cambazligini çözmek zorunda değil. Herkes bir umut bekledi. 2 gün yahu. Koskoca 2 gün sacma sapan cümleler peşinde gitti. Telefon başından kalkamadik. Kime yaradı peki bu durum ? Kim mutlu ?
Sacma sapan seylerin maskarasi olduk. -
Arkadaşlar merhaba. Konuşulduysa kaçırdım bir şey soracaktım. Monografide genel geçici mizan düzenleyecek miyiz ? Bir de nazım hesaplar var onları yazmasak bi sıkıntı olur mu acaba ?