2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@mreus77, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
Arkadaşlar merhaba. Konuşulduysa kaçırdım bir şey soracaktım. Monografide genel geçici mizan düzenleyecek miyiz ? Bir de nazım hesaplar var onları yazmasak bi sıkıntı olur mu acaba ?
Vmy başlığına yazacaktım telefonun azizliğine uğradım. K. bakmayın
-
@norm V For Vendetta gençliği
-
Acaba yarın açıklanır mı sağlam duyumu olan yok mu arkadaşlar
-
@deen guy sonrasına kaldı diyenler var ne kadar doğru bilemiyorum. Bence bu hafta içi açıklanacak.
-
@deen kardeşim duyumcuların daha kaç defa yanıldığını tecrübe etmemiz gerekiyor. Bırakalım artık bu işleri. Beklentiye girip daha fazla kafaya takıyoruz. Tavsiyem ne zaman falan sorularının sorulmaması. Çünkü bu durumu daha yıpratıcı yapıyor.
-
@marsiyal haklısınız
-
Merhaba arkadaşlar,
Mülakatta biyik bırakmak komisyon için olumsuz değerlendirilir mi sizce? mülakata giren arkadaşlar fikrini yazarsa
Teşekkürler -
@adem052 Zaten Duy mülakatında maskeyi çıkarttırmadılar.Daha önce bıyığı olan arkadaşlarım mülakatlara girdiler,mülakatı geçende oldu geçemeyende.
Eğer yüzüne yakıştığını düşünüyorsan bırakabilirsin. -
@06kaya06 teşekkürler uzun zamandır var biyik. Yakışıyor diye düşünüyorum
-
@adem052 kazananlar var kardeşim buna bakılacağını sanmıyorum.Allah korusun olumsuz olursa da buna bağlama sakın.içinden geldiği gibi yap.
-
@jokerface
Teşekkürler inşallah hakkımızda hayırlısı ben özellikle guy için sormuştum -
BEN YEMINLE PATLADIM ARTIK ARKADASLAR YA.GUY MULAKATI GELDI CATTI. KPSS BASVURULARIDA BASLADI. BU HAFTA ACIKLASINLAR YAHU.BIZI NIE BU KADAR GECIKTIRDILER MALIYEDEKI BUTUN KURUMLARIN SONUCLARI BIZE GORE UZUN SURMEDI SEBEP NEDIR ANLAMIYORUM? 50 GUNU GECTI RESMEN BU HAFTA ACIKLAMALARI GEREKMEZ MI BU HAFTA NAPSAK ARAMA YAGMURUNA MI TUTSAK BASKADA ELDEN BI SEY GELMIYO?
-
Yarın 19.00 da etkinlik varmış.
-
Umarım bu hafta açıklanır Guy mülakatları geldi çattı . Yarın etkinlik filan ne varsa yapalım artık yeter stresten hasta olduk ya
-
Etkinlik ne işe yarar bilmiyorum ama sürecin bitmesi gerek valla bıktık artık beklemekten olumlu olumsuz bir sonuç öğrenmek istiyoruz.bu adamlarla irtibata geçecek kimse yok mu acaba?
-
@jokerface 1 hazirana kadar açıklanacağını duymuştum
-
@marsiyal guy sonrasina kaldığını ben de duydum malesef
-
Malesef twitterda etkinlik yapmak dışında bir çaremiz yok. Hazin olan şudurki; ilan ve yazılıya kalanlar için etkinlikten sonra şimdi de açıklanması için ses getirmek zorunda kalıyoruz. Ne günlere kaldık... Bu 50 günde 300 kişilik atama yapılamaz mıydı bu ise daha hazin. Allah sabır versin hepimize
-
@sedatinho, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@marsiyal guy sonrasina kaldığını ben de duydum malesef
Büyük kıyım olur, yazık olur ,inşlh o topa girmezler .
Bu haftada açıklanmazsa hinlik ararız .
Personel müd yrd "o ertelendi " lafı bunun için miydi acaba , ne yapıyolar bilmiyoruz ki nasıl bir düşünce yapısına sahipler .
Guyla alakası nedir açıklanmasının gerçekten bilmiyorum . -
Bu hafta açıklanmaması için hiçbir sebep yok.sadece bizimki kaldı.guydan sonra olması kadar saçma bir durum olamaz.ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.300 kişinin çoktan belli olup işe başlaması lazımdı yazık ya gerçekten.