2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@kny hocam iyi niyetinize güveniyorum yanlıs anlamayın ama bu sürecin neresi mantıklı tam da bu sebeplerden guydan önce açıklanması gerekiyor ki duyu kazanan guya gitmesin referans konusuna gelince de referansı sizin bahsettiğiniz ölçüde iyi olanlar ikisini kazanıp hangisini tercih ediyorsa ona gidecektir ya da referansını guy da istediği ili yazdıgı için guyda kullanacaktır bakanlık ne düşünür bilmiyorum ama hiç ama hiç mantıklı değil
-
Aradım arkadaşlar bi gelişme yok dedi bayan. Guy mülakatları haftaya başlıyo dedim bilgimiz var dedi. Birlikte açıklanması mı bekleniyo dedim yok ayrı kurumlar onlar dedi
-
GUY ile beraber açıklama mantığı yok. Kaldı ki mülakatın üzerinden uzun süre geçti, beklemenin kimseye faydası yok. Aksi takdirde her halükarda mükerrer liste görürüz, iki farklı kurum işleyişi söz konusu. İşsiz biz sürü kişinin umudu bunu kaldıramaz, bu hafta açıklamaları vicdani durum için elzemdir.
-
Arkadaşlar benim mülakatım iyi geçmişti seçtiğim il için de ilk sıralardaydı puanım.en rahat olduğum komisyondu.mülakat kurallarına da uygun davrandım.düşünüyorum bu da olmazsa daha başka ne yapılabilir ki?
-
@kny ayrıca kurumun komisyonlarının aynı olma ihtimali yok duy u bakanlıkta çalışanlar yapıyor guy u da gelir idaresi başkanlığında çalışanlar malum gib ile bakanlık ayrı kurumlar her ne kadar biri diğerine bağlı olsa da binaları ve çalışanları işleyişleri farklı mantıken aynı kişilerin mülakat yapmak ihtimali yok böyle söyleyenler nerden uyduruyorlar böyle şeyleri anlamak cok güç
-
+1 bilgi noksanlığından söylenen kişisel düşünceden ibaret hocam. Mazur görmek lazım.
-
Elbette mazur görürüz lakin araştırmadan doğru olmayan bilgileri bir olasılık gibi burada yazmak da insanları yanılgıya düşürüyor ve çoğu kişi buna dikkat etmiyor malesef
-
Bu haftada mi aciklanmayacak aman allahim EZIYET... cok sacma ikisde ayri kurum bu sefer beraber aciklanma cikti.. pareto bu haftalarda aciklsnir kastin hangi haftalar ....
-
Zamanında önce hmuy açıklancak dediğimiz de yine arkadaşlarımız üzüldüğü için hayır farklı kurumlar ne alakası var gibi çıkışlar yaşandı. Ama mantıklı olan buydu. Bu sefer de hmuy un evrak işinin bitmesinin beklendiğini düşünüyorum bu hafta sonuçlar gelecektir artık inşallah.
-
@maliyeci16 *farklı komisyonlar
-
üzerine ev ya da araba olana komisyonun bakış açısı farklı olur mu arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu konuda
-
Yıllardır bu uzayıp giden süreçler yüzünden akıl sağlığımı nasıl olduda koruyabildiğime hayret ediyorum yahu açıkla bitsin gitsin işte neyi bekliyoruz hala olmuş 2 ay sorulan soruları bile unuttuk guy gelmiş çatmış neyin ceremesini biz cekiyoruz valla yazık günah yaa ztn 1200 kişiden 300 kişi sevinicek bari açıklayın bir an öncede herkes yoluna başının çaresine baksın 2 aydır 1200 kişi + aile üyeleri 4de bir umuda dayandı bekliyor valla acıyorum halimize yaa ne diyim Allah bu süreçte yüzümüzü güldürür inşallah beklemek bile artık baymaya başladı gına geldi 2 aydır bekle bekle
-
Şöyle yüksek bir yere cıkıp yeteeerr diye bağırmak istiyorum
-
Neden en geç bizimki sürdü ben anlamıyorum
-
Neyse bari en azından 2 sonuç bekleriz napalım
-
Az önce görüştüm arkadaşlar personel şube ile. Sonuçlar henüz komisyondan dahi iletilmedi biiz sizden gelen telefonları yönetime bildiriyoruz ama gelir uzman yardımcılığı mülakatları ile ilgisi yok önce veya sonra açıklanabilir dedi. Twitter da geniş çaplı bir etkinlik yapmak dışında bir çözüm yok. Mükerrer başvurular ve mağduriyetler olacak yine
-
Şimdi aradım kadın henüz komisyonlardan bize liste gelmedi dedi
-
@atlantiss23 komisyondan dahi iletilmedi derken ne demek istemiş hocam sizce ? Yani zaten komisyondan iletilse hemen yayınlamayacaklar mı
-
@bahriyelii61 mal beyanı başvuru esnasında yapılmadı. Özel olarak anlatılmazsa bilemezler. Araştırmazlar da bunu.
-
eyvallah hocam sağ olun