2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Lütfen Twitter etkinliğine katılım sağlayalım arkadaşlar .
-
twitter de 16. sıradayız biraz daha kasmamız gerek, sesi duyaracak tek yer.
-
@ankaport evet haklısın hadi arkadaşlar bizim bir dakikamız bile kıymetli
-
Sonuçların ilan edildiği , artık iyi ya da kötü nefes aldığımız gün istiyoruz.
-
Arkadaşlar iktisatta soru bankası ne önerirsiniz ? Analiz mi yoksa Hysteresis mi iyi ?
-
@aslankayserili economicus
-
@aslankayserili imkan varsa ikisi de.
-
Bugün etkinlik yapacak mıyız ? dün çok gündemli bir güne denk geldi arada kaynadık
-
@aslankayserili ikisinide mutlaka çözmeni öneririm cok faydasını görürsün sınavda
-
@aslankayserili Analiz
-
@aslankayserili analiz hocam ama açıklamalarına kadar güzelce bakarak 7 netten 31 nete çıkardı beni yanına da çıkmış soru yeterli
-
Arkadaşlar peki muhasebede özgün POZİTİF MUHASEBE kullanan var mı onu önerir misiniz ?
-
Bugün arayan oldu mu arkadaşlar
-
@deen hocam hep ayni cevap... arasakta fayda vermiyo.. sonuc hep ayni..... bu kadar da olmaz .. kimseden ne haber ne ses ne saglam duyum hic bir sey yok... sanki ÇÖLDEYIZ MUBAREK.
-
İnanmak istemiyorum ama gidişat guydan sonrayı gösteriyor zaten başka seçenek kalmadı.
-
Ömrümün yarısı sınav/mülakat sonucu beklemekle geçti. Bu nedir ya yazık günah 53 gün olmuş
-
Hmuy u bayram tatiline girmeden son gün açıklayıp ince düşünen kurum , bizi 60 güne giderken bu halde guya girmeye mecbur bırakıcaksa ! Yazık
-
Çok üzücü çok , mülakatların yapıldığı an adayların zaten alınıp veya alınmayacağı belli olması gerekir.
Şu durumu prosedürlerle gvs soruşturmalarıyla guyla beraber açıklanmasıyla ele almak avuntudan başka bir şey değil. -
Üstat @locke sizin duyumunuz var mı
-
arkadaşlar daha önceki dguy ve guy alımında iki mülakatı da gelir idaresi mi yapmıştı yoksa farklı birimler mi.. bir liste de yer alan digerinde yer alamadı eger onlarda farklı birimlerse belki bunlarda da almazlar diye merak ettigim için sordum