2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
İkisini de gib yaptı arkadaşım
-
arkadaslar telegramda bir arkadaş aramıs kadro bos kalmasın diye temmuz da açıklamayı düşünüyoruz demişler sizce olabilir mi bizi bu kadar bekletirler mi gerçekten
-
@iibf-93 o zaman açıklanmazsa aynı kişilerin iki liste de de olma ihtimali var teşekkürler bu arada
-
Eee yani gibin sonuclarina kadar beklicez mi ikisi de ayni komisyon mu yapiyor? Ooooo yandikkk desene.......isyanim 100 kat artti. Site yoneticeleri bi duyumunuz var mi @paretowilfredo zor durumdayiz? Kendi kendimize yorumlar yapmaya basladik.BIRILERI BIZI AYDINLATSIN .....?
-
O ne demek ya . Biz arayınca öyle bi bilgi vermiyorlar ama
-
@deen talep birimini aramıs onlar da baska birine yönlendirmiş
-
@iibflibiri anladım hocam
-
Nasıl aranıyo acaba biz de mi arasak
-
Arkadaslar merhaba. Ben biraz önce aradim yaklaşık 5 farkli numaraya yonlendirdiler. En son görüştüğüm beyfendi siz bizi ne kadar ararsaniz arayin bizlerinde sizden fazla bilgisi yok çünkü komisyonlardan liste gelmedikce bizde birşey bilmiyoruz dedi. Ama gece bile liste gelse bizi cagirirlar bizde siteye yukleriz komisyonlar disinda sürece dair kimsenin bilgisi yok maalesef dedi.
-
@mrvguy aynı komisyon olacaklarını sanmıyorum ayrıca boş kadro kalmaması icin temmuz hangi akla mantığa uygun. O zaman diğer tüm sınav süreclerini de beklesinler bu mantıkla, her gün yeni bir senaryo dönüyor
-
Kadro bos kalmasın diye açıklamıyoruz ne demek 🧐 telegramda millet birbiriyle dalga geçmeye başlamış anlaşılan
-
Allah aşkına böyle bir koordinasyon var madem duy kazananları göndersinler guy da aynı kişiler kazanmasın. Bunu planlamak için ortalama bir zeka yeter sanıyorum.
-
kadroların boş kalmamasını düşünecek olan en son yer hmb bol keseden sallamışlar.
-
Bir varmış bir yokmuş...
Şaka şaka!
Her şeyden ve herkesten bağımsız tüm haberlere
saygı duyarak; kara haberin tez duyulacağını düşünüyorum. -
@karar cevabım sizeydi ama etiketsiz oldu.
-
@locke yani kara haber yolda mı???
-
@locke sağlık olsun üstat ama öyle demeyeydin iyiydi inşlh asil listede görmek istediklerim arasındasın
Dua çok dua ...
@onuktekin üstat sizin guy olmadı mı ?
Rakipleri bilelim -
@locke hocam ben anlayamadım affınıza sığınarak. Yani açıklanması yakın mı demek istediniz
-
@estergon-kalesi, içinde söyledi: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@mrvguy aynı komisyon olacaklarını sanmıyorum ayrıca boş kadro kalmaması icin temmuz hangi akla mantığa uygun. O zaman diğer tüm sınav süreclerini de beklesinler bu mantıkla, her gün yeni bir senaryo dönüyor
Böyle bir ihtimalin olabilme ihtimali var guy bekleniyor olabilir . @iibflibiri
-
@karar listedeyim pazartesi mülakat