2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Ayni ben
-
@kny gayet basit eger listeler mükerrer olmasın isteniyorsa simdi duy sonuçları açıklanmalı. Kazananların çoğu guya gitmez zaten. Gidenlere de duyu kazandın mi diye sorulur. İkisinin birlikte açıklanmasına gram gerekçe yok. Guy y gib açıklayacak bunu bakanlık.
-
@gencbiraday herhangi bir duyumunuz var mı sayın hocam
-
@iibf-93 zamanında bende aradığımda bana da diyordular listeler komisyondan gelmedi bize diye ben buraya bunu yazdığımda millet dalgaya alıyordu beni iş nasıl komisyondan çıkmamiş diye.
-
İkinci sgk vakası
-
Herhangi bir bilgim yok ama komisyon söylemlerinin geçiştirme amaçlı olduğunu düşünüyorum. Ezbere bağladılar artık hiç bir sebep sunamadiklari için bu söyleniyor. Sekreterler de şaşkındır. Ama şunu söyleyeyim guy daha önce iş başı yaptırir
-
@iibf-93 aman hocam sorma şuna. sait faik Abasıyaniktan girip, davincinin şifresinden çıkmayalım durduk yere
-
Bir fırtına tuttu bizi, deryaya kardı
O bizim kavuşmalarımız a yarim, mahşere kaldı
O bizim kavuşmalarımız a yarim mahşere kaldıMapushanede yata yata, yanlarım çürüdü
Pencereden baka baka aa yarim, ela gözler süzüldü
Pencereden baka baka aa yarim, ela da gözler süzüldü -
Bu forumdan neden değerli üyelerin bilgi paylaşmayı bırakıp gittiğinin cevabını verdiğin için sağol dostum : )
-
@gencbiraday o kadar soru sordular muhatap olarak benim yazdigimi aliyorsan degerini ikiye katladin demektir
-
@sedatinho dostum geçmiş iletilerime bakarsan kaç kez bilgim olmadığımı belirttim ben net bilgi veririm bilmiyorsam yorum yapmam kimseye ümit vermemek adına bilgim olmadığını defalarca belirttim son 1 hafta içinde en az 10 kez söylemişimdir özelden yazan arkadaşlarımız dahil... neyse uzatmayacağım herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@gencbiraday tamam kusura bakma biraz mizahi yazayim dedim kirmak da istememistim. Alindiysan özur dilerim. Mizah olsun diye yazdim kimseyi rahatsiz etmek gibi bi amacim yok.
-
@hopefully telefona bakanlar baştan beri hep aynı şeyleri diyorlar demek ki onların da herhangi bir bilgisi yok liste ellerine ulaşınca yayınlıyorlar sanırım
-
@ynsss4 bende artık böyle düşünüyorum
-
@iibf-93 umudumu kestim cidden
-
@hopefully dur hocam daha hafta bitmedi .hala umut var...
-
sanırım vmy sınavını da aynı kurum yapacak(emin degilim ama) duyu açıklayıp aradan çıkarmaları onlar içinde iyi olurdu
-
Durun hocam cumaya kadar ümit var
-
arkadaşlar 19.00 da etkinlik var lütfen katılalım duy için
-
Twitterda etkinlik başladı arkadaşlar. Bu mesajı gören bütün aday arkadaşlarımdan destek bekliyoruz. Ses getirmemiz lazım yoksa bu süreç herkes için mağduriyet verici olacak. Lütfen katılım sağlayalım