2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@marsiyal dostum gerek yok şunlar bunlar demeye, bir bilgi verildi, teşekkür eder insan
-
@deli-oğlan guy ile ilgili bilgi peşinde koşmak?
-
Guyla alakalı ne bilgisi aradınız hocam daha mülakat olmadı ki , referans mı aradınız oradan mı geldi bu haber çok tutarsız olunca herkes farklı düşüncelere kapılıyor
-
@deli-oğlan bunun mantığı nedir? Neden böyle bir karar alınmış bilginiz var mı?
-
Teşekkür ederiz kardeşim. Diğer arkadaşlar biraz iğneleyici konuşmuş olsa da bilgi için teşekkürler.
-
@deli-oğlan aciklanma tarihlerine dair bilgiye nereden ulaştınız öğrenme sansimiz var mi?
-
Gerçekten artık yeter. Boş boş konusma peşinde yine insanlar. İyiki telegramda guy sonrası denildi. Türedi durdu devamı. Yeter yahu. İnsanlar sizin oyuncaginiz mi. Sınavına bile girmediğiniz sonucu ne diye merak edip sordunuz mesela?
Birde sitem ediyor. -
Ayni duyumu ben de aldim guy ile beraber açıklanacak diye. Ama insallah böyle bisey olmaz
-
@deli-oğlan
İğnelerim acı verdiyse özür dilerim.
Guy için şimdiden bir bilgi peşinde koşmanız da takdir edilesi hocam.
Bütün bunları takdir edip teşekkür ettim ne dedim. -
@deli-oğlan guy sonuçları ne zaman açıklanacakmış onu öğrenebildiniz mi bari?
-
Bence harf karışıklığı olmuş. Önce duy sonra guy demişlerdir. Arkadaş önce guy sonra duy anlamıştır. Aksi halde duramayız.
-
Mülakatına 1 hafta kalmış "guyun peşinde koşarken"...
-
Koskoca bakanlığa ayıp olur yav Allah aşkına önce daha yazılı sınavı yapılacak vmy nin mülakat sonuçlarını açıklasınlar biz bekleriz. Hatta yeni bi ilan falan gelecekse biz ayak bağı olmayalım 1 2 yıl ötelesinler.
-
@hayırlısıı duy ne zaman açıklanacak diye öğrenmeye çalıştım herkes gibi, çünkü birçok arkadaş hem duy a girdi hem guy a girecek, ben de guy adayı olarak bir an önce duy açıklansın da guy a gireceklerin şansı artsın diye merak içerisindeyim, tüm uğraşımız bunun için, o yüzden duy sonuçları bizi de ilgilendiriyor.
-
4 5 yıl önce millet tertemiz atanıyordu bu süreçte bekleyen bizlerin Allah akıl sağlığını korusun.
-
@Deli-Oğlan hocam o zaman kaynağınızın güvenilirliğini sorabilir miyiz?
-
İyice telegrama cevirdiniz yemin ediyorum
-
Bu ne pohtur başımıza gelen
-
Kardeşler üzülerek söylüyorum duyum doğru olabilir. Guya odaklanmak herkes için en sağlıklısı. İnşaAllah önce açıklanır da guya girmeyiz ama dua etmekten başka çaremiz yok şuan. İnşaAllah birileri vesile olur da guydan önce açıklanır.
-
En sagliklisini site yoneticilerimizin bi aciklama yapmasi olacak ? Boyle bi durum mevcut olup olmadigi konusunda @paretowilfredo @paretowilfredo