2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@gedson ahahah beni muhattap da almiyormus. Boş boş muhabetler işte. Forumdan soguyor insan.
-
@asım-us Bu gözler farklı kurumların aynı kişiyi aynı anda aldığını gördü. Bu kadar güvenmeyin bu geç açıklamalara.
-
@saul-goodman hocam aynı kullanıcı adı ile yazan bi arkadaş daha vardı, belki onunla karıştırıyor olabilirsiniz, yazdıklarıma bakabilirsiniz burayı o kadar aktif bile kullanmıyorum
-
@saul-goodman eğer gerçekten böyle düşünüyorlarsa yanlış bir düşünce kesinlikle
-
zaten zor olan süreç böyle saçma sapan insanlarla daha da zorlasıyor. insanların psikolojisiyle uğrasmak gerçekten bazılarının hosuna gidiyo sanırım. madem duyumlarınız bu kadar kuvvetli 1 ay önce deseydiniz temmuzda açıklancak diye neyin yarıştırması bu allah askına ya bizede yazık surayı bi umut okuyoruz sağlam bişey duyarız diye ordan burdan okuduklarını kesinmiş gibi gelip burdan yazanlar.. yapmayın ya lütfen yapmayın.
-
Her kimki duyumun ciddi olmadığını bile bile temmuzda açıklanacak diyorsa ahirette iki elim yakasında olsun. Hakkimi helal etmiyorum
-
@saul-goodman Aynen
-
Sevgili arkadaşlar 27 Mayıs günü kesin açıklanacak diyen arkadaş bugünde temmuz diyor ,bakin 27 mayıstan sonra neye dayanarak 27 Mayıs demiş artık siz karar verin buradaki konuşmalara ve duyumlara ...
-
Hocam umarım yarın olur yani bugün denetçileri halletmişler. Bizimkisinde gvs çok uzadı. O hallolsa idi daha erken hallolacaktı. Ama umarım yarın açıklanır. Zaten bakanlık guy ile duy çakışmaması için uğraşıyor. Bir an önce iş başı yaptırmak istiyormuş.
-
Hocam artık son haftalara geldik. Ama yarın büyük ihtimal açıklanır. Çünki gereğinden fazla uzadı. Sizin gibi ben de bekliyorum. Forum da kaç kişi kötü kalpli demiş. Ben kötü kalpli olsam derim haftaya pazartesi kesin okunur. Böylece milleti 4 5 gün çalışamaz hale getiriirim.
Ve şu da var bazı mülakat sonuçları haftasonu da okundu.
-
Kendisinin neye dayanarak iddaa eddi 27 Mayıs onun için kimsenin bir şey bildiği yok kimseye itibar etmeyiniz ...herkes bir şey sallama ve sacmalama derdinde ....
-
@saul-goodman hocam sen de bubhafta diyordun hala iddali misin
-
@komyrd hocam Allah razı olsun sizden
-
@sedatinho guydan önce ama Haziran'da diyordu değil mi
-
@asım-us evet cok iddali bir sekilde bi kac kisi daha vardi. Sesleri kesildi hala hafta bitmedi ayni iddali cümleleri bekliyoruz
-
@sedatinho evet hocam benim duyumumda en son öyleydi ama artık ona bile güvenim kalmadı. O yüzden ben kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum twit atıyorum, bakanlıkta çalışanlara yazıyorum çünkü oturup duyum beklemek çaresizlik gibi geliyor. Beklemektense çabalabak daha iyi oluyor.
-
Geçen bir Vergi Müfettişi ile konuştum duy sonuçlarını bekliyorum gruplarda, forumlarda bugün yarın açıklanacak diyenler var dedim. Adamın bana dediği kelime kardeşim git sınavın, mülakatın neyin varsa ona çalış bu gruplarda bizim zamanımızda da böyle insanlar vardı insanların ders çalışmasını nasıl engellerim, kişinin gireceği sınav motivasyonunu nasıl düşürürüm diye türlü türlü küçük düşüncelerle uğraş verirlerdi zaman geçse de fıtrat değişmez demişti. Adama Sensiiinn diyesim geldi bu ortamı görünce
-
Kimseye itabar etmeyiniz ve bu saatten sonra sadece Maliye Bakanlığı'nın sitesini takip ediniz...
-
@komyrd zaten böyle kaotik bi ortamda duyum paylaşılsa da inandırıcı olmaz.
-
@michels27 yav ne alaka kardesim ya şu sacma sapan düsünceden kurtulun. Yani herkes aşaği yukari ayni bilgiye sahip. Adam senin b*ktam duyumuna bakarak mi ders calismayacak. Bu kadar mi kirli iciniz. Adamin calisacagi varsa duyumla da calisir duyumsuz da.. bunu düsünen adam 5000 kiside 100 kisi yoktur. Onlarda herkesi kendi gibi sanip foruma gelip "bu duyum verenler bizi calismadan engellemek isteneler" vs diye yazanlardir. Kimse sizin kadar kötü degil. Ilkokul cocugu yapmaz şu hareketi