2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@adanali01 sgk diğer taşra unvanları açısından en rahat ve niteliklisi. Denetim yetkisi var, teftişlere kadar olmasa da üstad ilişkisi var moto mot 8_5 değil ben il göç uzmanıyım açılsa düşünmeden geçerim
-
@adanali01 guy da memur muamalesi görürsün, mükellef gelir bağırır çağırır gider, muhasebeci gelir yalanla dolanla seni şaşırtmaya çalışır, iş hiç bitmez, mahkeme süreli yazıyla dosya ister onu ararken müfettiş musallat olur bi dosyada o ister arşive iner bakarsın dosya yok, bulamazsın.Çok pratik olsan bile hiç şey senin kontrolünde değil işi çabuklaştırmazsın. Duy da mükellef çok nadir genelde kamuyla muhatap, il göç yoğun herhalde ama içişleri onlara hem uzman muamalesi yapıyor hemde akçeli iş olmadığından stresli değildir. Sgk bildiğin müfettiş gibi maaşı düşük sadece,memurken giritmiştim sgk ya evrak teslimi için hepsi müfettiş havasındaydı.
-
@Hasso ee hocam niye bu sgk da çalışanlar sanki özel yerde çalışıyormuş gibi agliyorlar guy da daha duymadim sağlayan heralde göz doymazligi
-
@adanali01 Haklı sebepler dışında sgk olup ilgöç için can atılması akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Öyle birilerinin olduğuna da pek ihtimal vermiyorum acıkcası.
-
@adanali01 müfettiş olmak veya 3600 ü almak istiyorlar asıl sorun bu
-
@adanali01 sgk da ağlayan varsa taş olur
-
Allah kimseyi bencil kul hakkı yemegi nasip etmesin bundan önceki alimda 0.kusurle girmedim ve sonra soylentilere gore 100 yakin mulakata girmemis o kadar kotu niyetli insan gordum onun icin her hareket beklenir
-
@adanali01 ben de anlamıyorum sgk denetmen yard yanına gittim.kendilerine ait odalarda (onun bulunduğu yerde 3 kişilikti) rahat ortamlarda çalışıyordu.Gittiğimde kendileri ait katları vardı. guy öyle değil. her gittiğimde direk muhatap oluyorum.
-
İlan gecikti biraz önümüzdeki hafta gelme ihtimali var mıdır?
-
@toroskaplan keşke guyla aralarında bir iki hafta olsa da iki kere git gel yapmasak Ankara’ya . Ben haftaya geleceğini düşünüyorum ilanın
-
@mathilda İnşAllah
-
Pareto üstadın yazdıklarına bakınca sözlü yapma ihtimali de varmış bu durumda 4 katını çagırirlarsa kaçla kapatır
-
Sınav konularında kamu yönetimi ve işletme de var yönetmelikte yazıyor. Öyleyse kamu yönetimi ve işletmenin dahil olduğu p23 ve p31 puan türlerinden de sınava çağırma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.
-
Direkt 4-5 katı çağırıp sözlü mülakat yapma ihtimalleri var mı sizce
-
@kaimbey95 Evet var kardeşim çünkü sınav yönetmeliğinde yazıyor. Sadece mülakat olursa da çok iyi olur yapan kurumlar kervanına katılmış olur mani olan hiçbir şey yok.
-
Sadece mülakat olursa kaçla kapatır sizce arkadaşlar
-
@mathilda Sınav Yönetmeliğinde Kamu yönetimi ve İşletme de var..Bence bölüm bazlı sınav ilanı çıkar pareto üstadımız da böyle bahsetti. Örnek vermek gerekirse Kamu Yönetimi mezunları 40 kişi alınacak 4 katı mülakata çağıralacak yani en fazla 160 kişi mülakata girecek böyle olursa puanlar 90 puandan aşağıya düşmez..Sadece mülakat ile alırsa diye örnek verdim..
-
@mathilda Her bölümden 40-50 kişi alımla çıkar total 300 kişilik alımı tamamlarlar. Yönetmelikte yazan bölümlerden bahsediyorum..Misal İktisat mezunlarından 40 kişi alım ve mülakata 160 kişi alırlar. İşletme Maliye mezunları için de böyle olur diye düşünüyorum..
-
Sadece mülakatla almicaklar hocam, çünkü martta ilk ilana ciktiginda yazili sinav arti sözlü mülakat diye ciktilar, bir değişiklik olucagini sanmiyorum,
-
Bölüm bazlı alım olursa uluslararası ilişkiler gibi bölüm mezunlari dışlanır ama bölüm bazlı olmasa olmaz mı hatir için