2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
en azından adana çanakkale bartın; ankara'dan yüksek kapatır diyorum ben.
-
arkadaşlar KIRŞEHİR le ilgili bi yorum yapın nasıl 95 üstü olur kırsehiri yazan kaçla yapatır sizce
-
@düdüklütencere2 Mersin, Bilecik, Balıkesir, Tekirdağ...
-
@blueberry
hocam valla yazdığınız iller için gerek kontenjanının düşüklüğü gerekse aynı sebeple ''oylamaya katılanların'' da düşüklüğü nedeniyle basit istatistik üzerinden tahmin yapmak pek tutarlı olmayacaktır. yani ana kütle için çıkarım yapılacak örneklem istatistik tutmaya yeterli büyüklükte değil. -
Bitlis yazan yok mu kimseyi görmedim ne Facebook ta ne forum da
-
Sizce Sivas nasıl kapatır? 85 üstü gibi görünüyor. Var mı yazan?
-
İgdir bile 85 altinda gözükmüyor insanlar kafayı yemis . 90 alacaksın senelerce bekleyeceksin boşuna okumuşuz gerçekten .
-
@imece-ece
sivas nasıl 85 üstü görünüyor hocam ?
ankete göre oyunu 85 üstü'den yana kullanan 6 kişi görünüyor. ki sivasın kontenjanı 40 kişi.şöle bi kıyas yaptığınızda;
misal, çanakkale, kontenjanı 24 iken bile sadece ankete katılanlarca bile 27 kişi oyunu 85 üstü kullanmış.
ya da bartın için düşünürsek; kontenjanı 12 iken sadece ankete katılanlarca bile bu 12 kişinin 9'u 85üstü ile dolmuş durumda.
keza adana; kontenjanı 8 kişi iken bile sadece ankete katılanlarca bile 14 kişi 85üstü görünüyor.bunların yanında sivas ise 40 kişilik kontenjanının anketten sadece 6 adeti 85 üstü dolmuş durumda. sivas için eğer dayanağımız anket ise durum gayet rahat görünüyor.
-
@bybredd
ığdır için de ankette 85 üstü yalnızca 1 kişi görünüyor hocam. ki kontenjanı 20 kişi.sanırım sizler o anketteki dilimlerde 79ve altı olan kırmızı alanı 90üstü kırmızı ile karıştırıyorsunuz ve merak edenlerin oluşturduğu mat mavi olan alanı da 95 üstü olanlar sanıyorsunuz. onlar onlar değil. bilgisayardan bakarsanız daha detaylı görebilirsiniz.
-
Konya ne olur fikri olan var mı ya da Konya yazan hiç ses çıkmıyor anketlerde yüksek kapatacağı görünüyo
-
@çekocu06
sanırım baya bi kişi dilimlerdeki renklere yanlış bakıyor.o büyük mavi 95 üzeri değil merak edenler
o büyük kırmızı da 90 üstü değil 79altı olanlar
yani konyada hiçkimse 95+ ve 90+ oylamamış bile. 85 üstü olan turuncu alandaysa 11 kişi var yalnızca. yani konya ankete katılanlarca 40 kişilik kontenjanının yalnızca 11 tanesini 85+ olarak doldurabilmiş henüz. -
@düdüklütencere2 Osmaniye kardeşim?
-
@düdüklütencere2
mobilden girenler veya renkleri karıştıran varsa sağdaki puan aralıklarından hangisine tıklarsanız grafikte o aralık işaretleniyor. öyle daha rahat ayırt edebilirsiniz. o aralıkta bir dilim yoksa ilinizde işaretlenmiyor tabi ki grafikte. -
@düdüklütencere2
Teşekkür ederim hocam bu 2.ankete 1200 küsür kişi mi ne katılmıştı mümkün değil doğru olması 2019 ve 2020 puanlarını düşününce 80 üstü alan 5000 kişi vardır diye düşünüyorum benim puanım 82 gelmeyeceğini dşünüyorum keşke dediğiniz gibi olsa herkes sesiizce bekliyo puanları toplamak herkes samimice yazsa basit aslında -
@çekocu06
e tabi. puan tahmini yapmak olmaz zaten. buradan ancak hangi il hangi ilden yüksek kapatır gibi yorumlar daha mümkün.
puan analizi içinse tabi ki buradaki verileri ankete katılan kadar bir de katılmayan kaç kişi vardırı hesaba katıp çarparak tahmin yapmak gerekir. -
ben mesela bu gidişle p28'im p48'imden yüksek olduğu için 30 kişilik kosgeb alımının mülakatına hak kazanıp, duy'da ise 300kişilik duy alımının mülakatına hak kazanamamış olcak gibi komik bi durumda kalcak gibi görünüyorum bartın yazdığım için
-
@düdüklütencere2 kaç puanla yazdınız hocam Bartını
-
@çekocu06
anonim kalmaktan yanayım hocam. prensip olarak puan belirtmiyorum -
@kpssadelisi 76 ile kapatır hocam
-
Ankete katılan 1000-2000 kişi arası görünüyor. Ancak duy tercih yapan kişi sayısı 10000 vardır. Neye göre yorum yapmamız gerekiyor? Acaba ankete katılan kişiler 83 puan + kişi yoğunluğunda mi? 75-80 arası yoğunluk ankete katilmişsa burdan bir çıkarımda bulunamayiz.