2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@muhalba
illa ki puan yükseldikçe katılma oranı artmıştır ilana bağladığı umuttan sebep diye düşünüyorum ben. 80 üstü katılımı daha yoğunluktadır. hatta bence 80-90 aralığının katılımı oransal olarak daha yüksektir hem 80altına hem 90 üstüne göre. yani atıyorum 80-90 arasındaki adayların yüzde 50'si katıldıysa, 90 üstü adayların yüzde 25'i katılmıştır diyim. çünkü 90 üstü aday zaten yazdığı yerin geleceğini biliyor anket falan pek umrunda olmaz. öte yandan 90 üstü aday sayısı zaten az olduğundan da çok büyük tesir etmez. asıl olay 80-90 bandında katılımın ne oranda olduğunda bitiyor net puan tahminleri için. -
@düdüklütencere2 evet ben de bunu diyorum. Katılım yoğunluğunu bilemeyeceğimiz için pek sağlıklı yorum yapmak mümkün görünmüyor.
-
@imece-ece 83 küsürle kapatacagı hissi var nedense.
-
Gaziantep kaçla kapatır tahmini olan ?
-
@merveogutcu kesin olmayan listeye göre mi 89?
-
@muhalba
evet puan tahmininden ziyade hangi ilin hangi ilden yüksek kapatabileceği yönünde tahmin yapılabilir ancak.sonuçta misal adana için kontenjan 8 iken sadece ankette bile 14 kişi var 85+ oylayan.
ya da çanakkale için kontenjan 24 iken sadece ankette bile 27 kişi var 85+ oylayan.
bartın için kontenjan 12 iken sadece ankette bile 9 kişi dolmuş 85+ oylayan.fakat ankara için 76 kontenjanda ankette 85+ olarak 34 kişi dolmuş.
tabi bunlar sadece ankete katılanlarca dolan kısım. o yüzden puan analizinden ziyade neresi nereden yüksek kapatır gibi yorumlar biraz daha tutarlı olabilir.
puan analizi de ancak 85 üstü olur gibi görünüyor ya da işte 85 altı olur gibi görünüyor ya da 80 görür bi ihtimal denecek şekilde biraz açık aralık bırakarak yapılabilir gibi görünüyor.ha uğraşılsa daha net puan tahmini de yapılır üç aşağı beş yukarı katılım oranını, hangi puan aralığında ne kadar katılım olmuş diye hesaplayarak ama uğraşmaya da değmez tabi.
-
Yozgatı yorumlayabilir misiniz arkadaslar rica etsem
-
Şuan ankete 85 üzeri puana sahip olanların katılımı kaç acaba ?
-
@blackbird kesin gireceklerini bildikleri icin katilmamis da olabilirler hocam.
-
Valla hi bu hafta aciklansada kurtulsak..yahu resmen gunler gecmiyecek gibi cok stresli tek il tercihi
-
Arkadaşlar nevsehir icin heryerden cagri yaptim kimse gelmedi telegrama yada postlara yazmadi ayni sekilde burdada yazan olmadı şimdilik 6 7 kişi var totalde.bu durum ürkütüyor beni gerçekten bu kadar kişi miyiz yani bu durum olabilir mi acaba?
-
Guy sınavına yaklaşık 13 bin kişi başvurmuş , ankete katılanların çoğunluğu 75-80 bandındaysa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabiliriz.
-
85+
90+
95+
Ankete oy veren sayısı kaç? Tüm illeri toplayıp bakmak lazım -
Kastamonu duy için puan listesi yapılıyor. Puanını yazdırmak ve listeyi öğrenmek isteyen özelden ulaşabilir.
-
@muhalba ben anlamadım millet harıl harıl liste tutuyor anketle uyuşmuyorsa strese gerek yok o zaman tamamen olay şans
-
@zenginmemur aslında şans değil insanlar duyarlı olup yazdıkları ildeki puanlarını söyleseler herkes durumunu bilip ona göre hareket edebilir ama insanlar puanlarını gizliyor
-
Arkadaşlar Kırklareli var mı ?
-
Arkadaşlar Hakkari yazan var mı acaba, varsa elinizde bir sıralama mevcut mu ?
-
Arkadaşlar Trabzon yazanlar bana özelden ulaşabilir mi? Kimseyi bulamıyorum....
-
Kilis yazan var mı?